-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar devletten galiba bilişim sektörü için destek alabiliyor muşuz.
Bunu nasıl alabiliriz veya hangi alanlara destek veriyor.
Adult olmayan her türlü siteye veriyor mu?
Kısa kısa bilgileri paylaşacağım bir site açmayı düşünüyorum buna destek alabilir miyim?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Site için değil işletme için destek alabilirsiniz.Bilişim sektörü için işletme açarsanız devletten 30 bin tlye yaklaşık hibe bedeli alabiliyorsunuz yalnız sağlam ve hiç yapılmamış bir proje yapmanız gerekiyor.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İnternet sitesinin hiç yapılmamış bir projeye sahip olması gerekir o zaman olabilir.
Fizello - Inspired by Colors
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ağacı Sev Yeşili Koru Ayıyı Öp!
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
Y** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ben işkurda sorduğumda projeni hazırlayıp sunum yapacaksın sonra eğer proje onaylanırsa sana ihtiyaçların kadar destek verilecek denildi örnek ofis için masa sandalye bilgisayar gibi gibi ama engelli yada bayan bir tanıdığın varsa onaylanması daha fazla olur çünkü kadınlara ve engelli girişimcileri daha çok iş hayatına katmak istiyorlar. sunumunu çok iyi ve net yapman gerekiyor açıkcası soracakları herhangi ufak bir soruda tıkanmadan cevaplaman açık olman lazım ikna etmek zor dedi danışman ikna olmaları içinde gerçekten kazandıracak bir proje çizmen gerekiyor dediler. proje destek programını kosgep destekliyor sitesinden bakabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
bu tarz işler için tek adres KOSGEB daha ötesi yok
bana kalırsa site açacağına dönerci aç okul yanına daha kısa vadede amorti edersin :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Ben tarımsal için alamadım,firma kurayım dedim alamadım,bir kaç atılım yaptım gene yok dediler.Devlette sensin,paşada.Kolay kolay vermiyorlar,torpilin veya az da olsa şansın yoksa.
www.dragonmakina.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
U** G**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
kosgeb maddi getirisi olacak her türlü projeyi kabul eder örnek e-ticaret hibe desteğini almak kolay ama harcadığın paranın %60'ını geri alırsın mesela 10.000 liralık bir ürün tedariği yaptın bunu belgelendirir 6000 lira paranı geri alırsın. Yani para almak için para harcaman gerekli