Bi gidişte Yandex'le herkes papaz olucak..

Film siteleri neden yandex'e indexleme izni veriyosunuz anlamıyorum. sitenizi indexleyen yandex sayesinde sitenize hiç girmeden o ekmek tekneniz olan reklamları görmeden içeriğiniz izlenebiliyor. sitenizin tüm içeriği yandexe çekiliyor.

Sadece film siteleri mi? Şimdi bi de maç özetleri gol videoları ve maç yorumlarını da yandex aramasında bulabiliyorsunuz. Yandexte bulup sitenize hit gelmesinden bahsetmiyorum. Yandexte bulup yine yandexten hiç ayrılmadan sitenizdeki tüm içeriğe ulaşılabiliyor. siz günlerinizi harcayıp oluşturduğunuz içerikleri, belki google reklamdan para kazanabilmek için özgün olsun diye saatlerinizi harcadığınız içerikleri yandex sitenizden çalıp kendi sitesinde gösteriyor.

İsmini vermek istemediğim tutorial sitemdeki videolar bile yandexte çıkar olmuş. millet yandexten izliyor ben de bugün reklamdan ne kazanırım diye düşünüp duruyorum... Bu kadar büyük bir içerik hırsızlığı varmı? sizin film botu dediğiniz yok içerik botu dediğiniz tüm numaralar zaten yandexte mevcut..