Rednoize
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İşletmeci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bu yazımda son günlerde açılan webmaster forumlarından bahsedeceğim. Öncelikle şunu demek istiyorum ki bu webmaster forumları sponsor veya free hosting alarak olacak iş değil. Bu iş için bayağı emek gerekmekte. Tabii işin ehli olmakta lazım.
Neden bu yazıyı yazıyorum derseniz, zaten günümüzde popüler olan beş tane webmaster forumu var; Webmaster Sitesi, İyinet, ***, Fuub ve Wmaraci. Bunların haricinde kurulan (onların adını vermek istemiyorum) yaklaşık 10 tane daha kendi deyimleriyle webmaster forumları var. Belki içlerinden başarılı olabilecekleri çıkar fakat funpic'te barınan bir webmaster forumu ne kadar başarılı olabilir ki?
Yani şunu demek istiyorum lütfen her forum kurmayı bilen Webmaster Forumu açmasın. İllede site sahibi olmak isterseniz farklı kategorilere ve alanında profesyonel olduğunuz konulara değinin.
Ne zamandır bu konuda içimi dökmek istiyordum bugüne nasipmiş, bilgisayarı açar açmaz bunu yazdım. Okuduğun için teşekkürler :)
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet haklısın hiç denenmemiş konulara yönelmelisiniz belki pazar payı nerdeyse oraya...
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
wmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hehe birde forumlara gold, silver üyelik ekleyip seo danışmanlığı yapanlar var kendilerini daha da komik duruma düşürüyorlar :)
Hacca giden ateist...
cihatnet
Rüzgara kapılmış gidiyorm
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Proje Koordinatörü
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Her işe ustası el atsın değilmi kardeşim:) Yazdıklarınıa Harfi harfine katılıyorum..
OnuR1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
O** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen aynen katılıyorum.Madem çok webmaster ile ilgili birşeyler açmak istiyorsunuz Webmaster forumu accağınıza webmaster blogu açın daha iyi sizin için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Wordpress Geliştirici
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Açıkcası benimde düşüncelerimi yansıtmışsın konuda yakın zamanda çok başarısız proje başlatıldı bunlara dur demek gerek.