-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Denedim de gerçekten farklı arama sonuçları çıkarıyor. Çalışılan kelimeler yada ilgili bazı kelimeleri hariç tutarak kullanıldığında işe yarayacak bir yöntem gibi duruyor. Denemek lazım . Hiç aklıma gelmemişti şimdiye kadar :) Bu yöntem sadece kendi kullanımın için makale özgürleştirme de değil, bir çok şey için kullanılabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Bir ara kelime özgünleştirici vardı 'ev' kelimeleri yerine 'hane', 'misafir' yerine 'konuk' şeklinde değiştiriyordu. ilk 4 maddeyi okuyana kadar öyle sandım ancak bu farklı baya. Sanmıyorum öyle olsa bile çok mantıklı gelmiyor içeriği siteye girdiğinizde programda değiştirseniz bile normal dil ayarları şeklinde görünmeyecek midir ki?
bayiol [.net] satılıktır - pm atın
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
ilginç gerçekten de sorgular farklı.
yer değiştirerek 2 kelimeyi de arattım farklı sonuçlar çıkıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Google arama motorunu, herhangibi makaleyi alıp spinleyerek, yada rewrite yaparak kandıramazsınız.
JexyR
Codeigniter / Symfony
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
şöyle bir bakış açısındayım;
metni doğrudan elle girdiğimizde sizin sayfanız iplenmiyorsa o karakterler yerine rastgele kodlar yazmanız aynı hesaba gelir. örnek olarak "çerçeve" kelimesinde encode edilen çerçeve kelimesini google farklı görüyor ise bu kelime çerçeve olarak gözükse ya da asderasdeve olarak gözükse bir faydası olmayacaktır.
Kısacası kendinizi kandırmış olursunuz ve google'ı kandırdığınızı düşünmek gibi bir kibre kapılabilirsiniz :)