lostyazilim
tr.link

AE Reklam Kazandırıyor

11 Mesajlar 2.067 Okunma
acebozum
tr.link

aereklam aereklam WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek AE Reklam Yöneticisi
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Web: http://aereklam.com

AE Reklam Hangi İşleri Yapar ?
Video Reklam, Banner Reklam, Splash Reklam, Kısaltma Servisi olmak üzere 4 ana dalda kullanıcılarına ve reklam verenlerini kazandırmaktadır.

1K Splash CPM : 0,75 TL
1K Banner CPM : 0,15 TL
1K Kısaltma Servisi CPM Ücreti Türkiye için : 1.75 TL
Ücretsiz Üye Başı Kazanç: 0,10 TL
Satış Başı Kazanç: %10

Şuanda Sadece Türkiye'den giriş yapan kullanıcılar için kazanç sağlamaktasınız.

Video reklam splash reklam içinde yayınlanmaktadır.
Reklamlar için Örnek site : Örnek Site

Ödeme Alt Limiti : 50 TL
Kesinleşen kazançlarınız 50 TL yi geçtiği anda maksimum 48 saat içerisinde paypal hesabınıza yatırılmaktadır.

Hangi siteleri kabul etmekteyiz ?
Her türlü yayın yapan siteleri kabul etmekteyiz.

Hesap Banlama oluyor mu ?
Sisteme zarar verecek durumlar ve haksız kazanç elde etme yollarına başvurmadığınız sürece herhangi bir banlama olmamaktadır. Banlama olma durumunda tarafımızca aranmakta ve durum bildirilmektedir.

Referans sistemi ile kazanç elde edebilir miyim ?
Evet kazanabilirsiniz. Referansınızın ve referansınızın alt üyelerininde kesinleşen kazancının %5 i için ödeme yapmaktayız.

Reklam Veren Olabilir miyim ?
Tabikide bizimle aşağıdaki iletişim numaralarından ulaşabilirsiniz.

Kayıt olmak istiyorum

Mesai Saatlerimiz :
Hafta İçi : 09:00 - 21:00
Hafta Sonu : 12:00 - 20:00
Yardım ve İletişim : 05078360741 --- 05076202578 ya da İletişim

wmaraci
reklam

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)
Merhaba garip olcak ama bir kaç sorum var.
- AE Reklam ne demektir, AE açılımı nedir?
- AE harflerini neden seçtiniz, nereden gördünüz?

Üye olurken çok açık gördüm sitede, sadece chromede çalışıyor vb. siteniz incelenecektir dedi fakat site adresi vermedim ben. Güven vermedi.

• Üyelik 26.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

AZRaeLeM adlı üyeden alıntı

Merhaba garip olcak ama bir kaç sorum var.
- AE Reklam ne demektir, AE açılımı nedir?
- AE harflerini neden seçtiniz, nereden gördünüz?

Üye olurken çok açık gördüm sitede, sadece chromede çalışıyor vb. siteniz incelenecektir dedi fakat site adresi vermedim ben. Güven vermedi.

Siteyi programlarken çok esnek olmasını da düşündüğümüzden sitenin ana panelini detaylı olarak programladık ve bunun sonucunda gördüm dediğiniz o açıklar oradan kaynaklanmakta problemi çözdük ve site sadece Chrome/Firefox/Opera da çalışacaktır.
Reklam Sisteminde ise sadece banner her tarayıcıda çalışacak. Splash ise Chrome/Firefox/Safari/Opera tabanlı tarayıcılarda çalışacaktır.

Gelelim sorularınıza.
AE Reklam adı yerine birçok isim düşündük. Yaklaşık 2 ay sürdü sadece ismi kararlaştırmak. Yaklaşık bir buçuk ay önce isimlerimizin baş harflerini koyduk.

Dip Not: Yenilikçi olmayan hiçbir tarayıcıya zamanımız olmadığından ona özel kodlar yazmadık. Bu kararı verirken örnek aldığımız site Web Whatsapp

AZRaeLeM AZRaeLeM WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** Ü**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 124 / 120
  • Ticaret 11, (%100)

aereklam adlı üyeden alıntı

Siteyi programlarken çok esnek olmasını da düşündüğümüzden sitenin ana panelini detaylı olarak programladık ve bunun sonucunda gördüm dediğiniz o açıklar oradan kaynaklanmakta problemi çözdük ve site sadece Chrome/Firefox/Opera da çalışacaktır.
Reklam Sisteminde ise sadece banner her tarayıcıda çalışacak. Splash ise Chrome/Firefox/Safari/Opera tabanlı tarayıcılarda çalışacaktır.

Gelelim sorularınıza.
AE Reklam adı yerine birçok isim düşündük. Yaklaşık 2 ay sürdü sadece ismi kararlaştırmak. Yaklaşık bir buçuk ay önce isimlerimizin baş harflerini koyduk.

Dip Not: Yenilikçi olmayan hiçbir tarayıcıya zamanımız olmadığından ona özel kodlar yazmadık. Bu kararı verirken örnek aldığımız site Web Whatsapp

İsminiz tam benle uyuşuyor. Sosyal ortamlarda vb. kurduğum sayfalarda AE ismini kullanırım ''AE Tasarım'' gibi. Nickimdende belli olduğu gibi 'A'zra 'E'lem ve AZR'ae'LeM
Hayırlı olsun hocam :)

wmaraci
wmaraci

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)
Sadece yerli ve arama motorlarından gelenler mi sayılıyor?
Ayrıca hayırlı olsun.
Not: Birkaç yerde daha paylaşmıştım bu fikrimi. Henüz yeni olanların 50 TL'yi ödeme eşiği belirlemesi gerçekten çok ilginç. PayPal'da ödeme yapılıyor, olmadı EnPara'yla anlaşılır, kısacası kimi yabancıların yaptığı gibi 5-10 seviyesine indirilebilir. Hiç değilse 1 yıl kadar, yayıncı kazanana kadar. Belki daha sonra 50 değil de 100 olur... Tenzih ederim sizi, ama kesinti falan olmayacaksa haksız kazanç var, şirket falan değiller. Bir de üstüne 50 TL ödeme eşiği, bilmiyorum...

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
Ne tür reklamlar mevcut istediğimiz reklamı seçebiliyormuyuz

• Üyelik 26.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Sadece yerli ve arama motorlarından gelenler mi sayılıyor?
Ayrıca hayırlı olsun.
Not: Birkaç yerde daha paylaşmıştım bu fikrimi. Henüz yeni olanların 50 TL'yi ödeme eşiği belirlemesi gerçekten çok ilginç. PayPal'da ödeme yapılıyor, olmadı EnPara'yla anlaşılır, kısacası kimi yabancıların yaptığı gibi 5-10 seviyesine indirilebilir. Hiç değilse 1 yıl kadar, yayıncı kazanana kadar. Belki daha sonra 50 değil de 100 olur... Tenzih ederim sizi, ama kesinti falan olmayacaksa haksız kazanç var, şirket falan değiller. Bir de üstüne 50 TL ödeme eşiği, bilmiyorum...

Türkiye'den giriş yapan (surf vb sitelerden gelenler hariç) her ziyaretçiyi kabul etmekteyiz.

Ödeme yöntemleri ve ödeme eşiği hakkındaki görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederiz. Ödemelerde herhangi bir kesinti yapılmamaktadır. Biz her zaman yayıncının yanında olacağız. Bugün ortaklarımla birlikte bu konuyu düşünecek buradan ve kayıt olan tüm yayıncılarımıza dönüş sağlayacağız. İyi günler dileriz.
nettebugun

kişi bu mesajı beğendi.

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

aereklam adlı üyeden alıntı

Türkiye'den giriş yapan surf vb sitelerden gelenler hariç her ziyaretçiyi kabul etmekteyiz.

Ödeme yöntemleri ve ödeme eşiği hakkındaki görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederiz. Ödemelerde herhangi bir kesinti yapılmamaktadır. Biz her zaman yayıncının yanında olacağız. Bugün ortaklarımla birlikte bu konuyu düşünecek buradan ve kayıt olan tüm yayıncılarımıza dönüş sağlayacağız. İyi günler dileriz.

Sadece arama motorları değil de, ayrıca sosyal medyadan gelen ziyaretçilerin de sayılması güzel bir şey. Açıkçası çok fazla hit sahibi olmayan ve birkaç firmayla çalışan bir blogger olarak, splash ya da banner gösterimi için ödeme eşiği 5-15 TL civarı olursa denemeyi düşünüyorum.
İyi çalışmalar...

• Üyelik 26.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

koz4 adlı üyeden alıntı

Ne tür reklamlar mevcut istediğimiz reklamı seçebiliyormuyuz

Genel ve Yetişkin olmak üzere iki kategoride mevcut. Genel ve yetişkin kategorilerinden birini seçebiliyorsunuz.

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
Tmm hocam sağolun

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al