mühendis adlı üyeden alıntı

Bu tarz güzel yazıları görmek mululuk verici. Belkide biraz palaşımcı olsak herşey daha güzel olacak.


nispet adlı üyeden alıntı

Hele şükür birkaç kişide olsa bildiklerini paylaşmaya başladı :D
Elinize sağlık


İnanın varya, ülkemizdeki bu işte çok çokyeni olmasına rağmen, genelde bilgisayar bölümü mezunları ( lise-üniversite farketmiyor )
" alırım bi domain pr yüksek hatta düşeşe getiririm, sonrada yaparım hazır yüksek hitli bi siteyle anlaşma blickler, reklam koyarım ücretsiz sitelere, makaleleri özgünleştiririm program neyim varsa kullanırım tamamdır. oturup izletim artık insanları gelsin paralar"

diyenler yüzünden bu haldeyiz. Ya geçen burda şahit oldum biri bişey sormuş eklentilerle ilgiliydi galiba, sorusunun altına not düşmüş ve aynen şöyle:
"ne yapacagımı sormayın sizene kimin ne yapacağından" gibi bir şeyler yazmış. Hatta sinirlenmiş bazı arkadaşlar, "konuyu okur okumaz yardım etmemeyi düşündüm" demişler ki haklılar.

Bilmiyorum, o insanlardan dolayı mı oluyor nedir, google dahi tınlamayacak gibi görüyor genç girişimcilerin web sitelerini. Ben bu tür insanlardan kaynaklandığını düşünüyorum ve sırf bu nedenle ve aynı zamanda sezgilerim bu tür insanların hiç bitmeyeceği ve web işinin cıvkının çıkacağını düşündürttüğü için kendi alanım olan sağlıkla okulumla ilgilenmeye karar verdim. Hatta sırf bu nedenle LİNK alanım olduğu için almıştım çok bilgim yok bu işlerde ama domaini nasıl boş denk getirdin diyen çok olmuştu şimdi bunu dahi forumda satılık ilanı verdim.

Ha bu arada, PR4 domainim var, kadın ve moda sitesi olabilir diye almıştı kardeşim. formoda.org, ya bunu hatırlamıyorum ama geçen başka bir wm forumunda gelmiş biri diyo ki, 50 TL veririm, itersen sitede kalsın ve siteyle birlikte 200 tl ye alayım diyor. Belli ki işinde acemi ve bu işlerde yalnızca az verip çok götürmeyi heefleyen ve mevcut domainin sitenin nerelere varabileceğini kestiremeyen çok çok acemi biriydi. Keşke diyorum, bu işlerden çok iyi anlasaydım da ben yapabilseydim.

Bilgi ve anlatımın için teşekkürler hocam.