-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bi gidişte Yandex'le herkes papaz olucak..
Film siteleri neden yandex'e indexleme izni veriyosunuz anlamıyorum. sitenizi indexleyen yandex sayesinde sitenize hiç girmeden o ekmek tekneniz olan reklamları görmeden içeriğiniz izlenebiliyor. sitenizin tüm içeriği yandexe çekiliyor.
Sadece film siteleri mi? Şimdi bi de maç özetleri gol videoları ve maç yorumlarını da yandex aramasında bulabiliyorsunuz. Yandexte bulup sitenize hit gelmesinden bahsetmiyorum. Yandexte bulup yine yandexten hiç ayrılmadan sitenizdeki tüm içeriğe ulaşılabiliyor. siz günlerinizi harcayıp oluşturduğunuz içerikleri, belki google reklamdan para kazanabilmek için özgün olsun diye saatlerinizi harcadığınız içerikleri yandex sitenizden çalıp kendi sitesinde gösteriyor.
İsmini vermek istemediğim tutorial sitemdeki videolar bile yandexte çıkar olmuş. millet yandexten izliyor ben de bugün reklamdan ne kazanırım diye düşünüp duruyorum... Bu kadar büyük bir içerik hırsızlığı varmı? sizin film botu dediğiniz yok içerik botu dediğiniz tüm numaralar zaten yandexte mevcut..
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Haklısınız, bunun önüne geçmek sizin hakkınız bence Yandex çekiyorsa Adsense sistemi gibi her izlenmeye, Yandex bünyesinde görüntülenmeye size ücret ödemesi lazım. Bunu bir panelle yapabilirler ancak işlerine gelmez bu tabiki :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
83700 indeximi sildirdim yandexten. bi daha eklesinler bi daha silerim hiç üşenmem
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Allahtan yandexte indexleme yapmadım :) Bilgilendirme için teşekkürler.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
23 K index var yandexte :D nasıl siliyoruz :D
cagdaskorkmaz.com.tr
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
açıkçası hırsızlık değil , yaptığı yanlış fakat daha öncesindede bu durum mail.ru da vardı şimdi kendisine çekiyor hitleri
mbuturak
Сомнение единственная п
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Front-end dev. & Back-end dev.
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bence yandexin o işlevini kullanan fazla değil googlede falan zaten indexlenmiyor , yandex indexleride önemli bence az buçuk kullanan var sildirmeseniz daha mantıklı .