"Facebook ile Bağlan" olayı bence olumsuz; çünkü 1-0 kabul ediyorsunuz.
Ayrıca durumu nedir bilmiyorum ama özellikle yabancı arkadaşlarınızın üye olmasını sağlayabilir ve üye olduklarında da arkadaşlarını ısrarla davet etmelerini söyleyebilirsiniz. Arkadaş/Flört bulma sitesi olmadığını da inceden kullanıcılara aktarabilirsiniz.
Bir de Türkiye'deki çeşitli üniversitelerde okuyan genç arkadaşlarla iletişime geçip her üniversiteden bir kişiyle çalışabilir ve onun eylemsel olarak birilerini üye yapmasını sağlayabilirsiniz. (Örneğin İTÜ'den Ahmet'i buldunuz. Ahmet'e, onun sayesinde üye olup 30 gün aktif olan ve en az bir arkadaşını davet eden her üye için 2 TL vereceğinizi söyleyebilirsiniz. Ahmet bir kişiyi bulup üye yapar ve o da bir kişiyi daha. 2 TL'ye iki kişi ve bir tanesi en az bir ay aktif olur.)
Buna göre bir bütçe yapıp üniversitelerde yayılabilirsiniz. Eğer bütçe ve yabancı dil iyiyse, yabancı ülkelerde de benzer bir girişim olabilir.
Artı ufak çaplı olarak Google ve yabancı sitelere reklam verilebilir. Yabancılar ilgi duysun, yüklensin, biz zaten onları takip ederiz... :)
İnşallah güzel olur, tebrikler ve başarılar...