-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
muhasebe
-
-
Ad Soyad
Ö** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam sizinle tanışmayı, oturup yüz yüze iki kelam etmeyi çok isterdim, gerçekten şahane bir yazı, benzer şeyleri ben de düşündüm, kafamda taslaklar oluşturdum; ama projelendirme aşamasında hep bir şeyler eksik kaldı, mesela kendi namıma yabancı dil... Ama dediğiniz gibi forumdaşlarla bie ekip kursanız mesela biri içerik üretse, diğeri tercüme etse, bir diğeri seosuyla uğraşsa, öbürü reklamıydı sosyal medyasıydı, eminim ki tek tek yüz dolar kazanamayan insanlar aylık 10binlerce dolar kazanan sitelere imza atacaklar, yapan yok değil, çat pat ingilizcemle üşenmeden yabancı forumları takip ediyorum, inanın aklımıza gelmeyecek yöntemleri insanlar yıllardır kullanıyor ve ciddi rakamlar kazanıyorlar, zaten mantıklıca düşünüldüğünde ortalama geliri 2500-3000 euro olan bir Avrupalı adsense'den 100 dolar kazanacağım diye çırpınmaz; fakat maalesef ki biz halen birbirimize ayda binlerce dolar kazanmayı vaadeden kitapları satmaya(başka birşey denir de neyse) uğraşıyoruz. Mesela ilgilenen arkadaşlara bir kelime de ben vereyim: "car insurance", adworsde bir bakın sonuçlarına. Tekrar bu güzel yazı için teşekkürler ederim, sizin gibi insanlar forumun çıtasını yükseltiyor, Saygılar
1 kişi bu mesajı beğendi.