-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yasak yükümlülükleri hakkında biraz bilgi verebilir misin?
Teknobykus.blogspot.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ermaneray adlı üyeden alıntı
Hiç uğraşma sahibiniden gg ticiz gibi sitelere ilan koy ve satışa başla baktın rağbet var para kazandınmı geliştirirsin
Aslında mantıklı sanırım şimdilik öyle yapacağım. Eğer işler iyi giderse bir web sitesi kurabilirim. Değerli yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar çok yardımı oldu.
Ek Olarak:
Yorumun için teşekkürler sanırım sahibinden.com gittigidiyor gibi büyük e-ticaret sitelerine koyacağım ürünlerimi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
godaddy. com dan site adı, özkula,alastyr,natro gibi yerlerden bütçenize uygun hosting alabilirsiniz. alt yapı olarak opencart veya woocommerce i ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bluviaggiatore adlı üyeden alıntı
sahibinden,gg gibi sitelere ürünlerinizi koysanızda fatura kesme zorunluluğunuz var . Fatura kesmezsem ne olur diyorsanız satışlarınızdan dolayı elde ettiğiniz kazanç için bu siteler vergi ödemesi yapmadığından vergi kaçırıyor durumuna düşeceğinizden V.U.K Genel Tebliği ile 1.1.2015'den itibaren satış başına 200 -TL ceza kesilir. Yani 200 satış yaptıysanız 200*200 TL gibi ( 40.000 TL ) bir ceza kesilir. Sahış şirketi kurup fatura kesebilirsiniz.
Yorum için teşekkürler. Çok aydınlatıcı oldu.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle satış sitesi yapmak istiyorsan, bu alanda hizmet veren lider kuruluşlar ile çalışmalısın. Onlar tüm yasal sorumlulukları üstleniyorlar. Yani satılan her üründen %18 vergi kesilip senin adına devlete ödeniyor. Ayrıca sanal pos desteği veren birçok site var.
Ayrıca sahibinden.com ve gittigidiyor gibi sitelerden yıllardır ticaret yapıyorum. 2 sene önce 16 tane antika soba sattım. İkisini ise tahini çıkan iki tane albayın yazlığı için sattım. Yani fatura falan da kesmedim, belirtmek isterim. Bu siteler zaten fatura kesmeyelim diye varlar :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
seoakcy adlı üyeden alıntı
Öncelikle satış sitesi yapmak istiyorsan, bu alanda hizmet veren lider kuruluşlar ile çalışmalısın. Onlar tüm yasal sorumlulukları üstleniyorlar. Yani satılan her üründen %18 vergi kesilip senin adına devlete ödeniyor. Ayrıca sanal pos desteği veren birçok site var.
Ayrıca sahibinden.com ve gittigidiyor gibi sitelerden yıllardır ticaret yapıyorum. 2 sene önce 16 tane antika soba sattım. İkisini ise tahini çıkan iki tane albayın yazlığı için sattım. Yani fatura falan da kesmedim, belirtmek isterim. Bu siteler zaten fatura kesmeyelim diye varlar :)
Yorum için teşekkürler bunu öğrendiğim iyi oldu. :)
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Biz şirket miyiz abi, ne faturası. Oldu olucak vergi levhası asalım boynumuza öyle ürün satalım ikinci el olarak
Ek Olarak: Google'dan hazır eticaret sistemleri diye arama yap. Mail ile yorum ile iş yapma. Büyük düşünüyorsan telefon ile ara bilgi al. Kolay gelsin