-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
maviuan adlı üyeden alıntı
Google'ın alexa değerlerini dikkate aldığına dair herhangi birşey göstermenizi bekliyorum.Tabiki gösteremeyeceksiniz :)
Hee reklam satarken reklam alan acemi kullanıcı alexa değerine bakar orası beni ilgilendirmez.
Ayrıca alexa değerini alexa gruplarına girerek 1 ayda ilk 10 bine sokmak çok kolay.
Almadığına dair bir şey var mı ?
http://www.alicankosedag.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Proje Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
maviuan adlı üyeden alıntı
Şimdi düşünün.
200 tane farklı ip kullanıcısı her gün alexa sitesi üzerinden alexa toolbar yüklü tarayıcılarla sitenize girip yaklaşık 5 dakika gezinti yapıyor.1-2 ay içinde sizin siteniz ilk 1000'e girecektir.Eeee google şimdi bu ilk 1000'e girmiş siteyi sıralamalarda daha yükseğe mi taşıyacak ? Yada google açısından bir önemi mi olacak tabi ki hayır.
Anlaşılır oldugunu düşünüyorum.
Google yıllardır Alexa ile birlikte çalışıyor, bana diyorsunuz kanıt diye, kanıtla konuşmak istiyorsanız Alexa'yı dikkate almadığının kanıtını gösterin, ben de inanayım :)
http://www.alicankosedag.com.tr
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuya bir açıklık getirelim. Boş laflarla uzamasın. Ziyaretçi herşeydir. Yani organik ziyaretçiden bahsediyoruz. Google veya sosyal medya fark etmez. Google ilk planda olursa daha iyi olur tabiki ama sosyal medya çalışmaları da oldukça önemlidir. Alexa'da bir yere gelmek için Google çalışmalarına önem vermen gerekiyor. Yani Google'da bir yer gelmek için Alexa çalışmalarına önem vermen gerekir gibi bir saçmalık söz konusu değil. Google artık salak değil. Yazılım bölümünde çalışan insanlar, kafayı yemiş insanlar. Anladın mı? Bilgisayarla yatmayı değil, bilgisayarla, klavyeyle nefes alanlardan bahsediyoruz.
Sonuç olarak tek yapman gereken şey ziyaretçi, ziyaretçi, ziyaretçi!!!
1 kişi bu mesajı beğendi.
EmreT
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
İnternet
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@seoakcy Son noktayı koydu galiba. :)
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mavi isimli kullanıcının bu konuda hatırı sayılır birşeyler bildiğini çok net anladım. Söylediklerine önem verin