-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba. Netinternette 3 gündür sorun yaşıyorum. sitelerim açmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Journalist
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Kesinlikle sorun yaşamadım hatta çok her konuda yardımcı da oluyorlar Türkiye'de gördüğüm en iyi hosting servisini aldım diyebilirim ilk defa böyle bir şikayet yazısını da şimdi gördüm. Ne gibi bir problem var tam olarak ne ne dediler?
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ben şöyle bir sorun yaşadım. Yıllık profesyonel paket almıştım. Limitsiz site ekleyebiliyorsunuz diyordu. Ben de 5 site ekledim. Geçenlerde sitelerimi kapattılar, daha doğru sunucu hizmetini durdurdular. ödenmemiş faturan var diye mesaj geldi telefona. Halbuki yıllık parasını peşin ödemiştim, 6 ay vardı dolmasına. Niye kapattınız diye sordum (ticket attım). Fazla kaynak tüketiyor senin siteler dediler. Limitsiz yazarken iyiydi polemiğine girmedim başka bir firmaya taşımak için yardım istedim. (Başka bir sunucuda boş yerlerim var ) Sen kendin yapacan dediler. Kendim de taşımayı beceremedim. Allahtan yeniden açtılar siteleri, fakat gene kapatırlar endişesi var. Anladım ki 10 20 içerikli 50-100 hitli siteler için ideal bir firma. Hit artınca arıza çıkarıyorlar.
Şimdi tövbe zamanı..