ProThemes adlı üyeden alıntı

Sitenizi inceledim, satmanıza gerçekten gerek yok, sitenizdeki bir kısım iş görebilir, diğerleri göremez diyorum gözümde gerçekten düşük tüm haber siteleri ( lütfen yanlış anlamayın )

Türkiyede çoğumuz normal küçük haber sitelerine bakmıyoruz, ( Örneğin: habersitesi, istanbulhaber, ankarahaber , haberci , haberajans, gibi sitelere pek bakılmıyor )

Şahsen kendim, habere bakacak olursam TV Yayın yapanlar, Bilindik tanınmış bildiğimiz haber sitelere bakarım, sabah çayımı içeriz siteden haberlere bakarız. ( devamlı aynı site )

Sitenizdeki bir kısım iş yapacak olursa;

Teknoloji sık sık haber yapabilirsiniz, bazı siteler teknoloji haberleri yazmıyorlar atlıyor olabiliyorlar :) , teknoloji haberleri sık sık okurum bunu fark ettim :)

Dünyada teknoloji her dakika her saniye gelişiyor yeni birşeyler çıkabiliyor tanıtımlar bunları sitenizde paylaşabilirsiniz, bu yollarda devam ederek büyük hedeflere çıkabilirsiniz, adsense reklamları alıp kazanç elde edebilirsiniz.

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Teknoloji bölümünde içerik girebilirim ancak piyasada da bir sürü (Büyük, Tanınmış) teknoloji siteleri de olduğu için rekabeti çok fazla. Tabi haber siteleri de çok ve büyük siteler var ama değerlendireceğim. Teşekkürler tekrar.