-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Habertürk'e konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, "Türkiye’de çekirdek aileye doğru bir yöneliş var. Aile bütünlüğünü korumak için TOKİ’nin yaptırdığı sosyal konutlarda artık 1+1 dairelere izin vermiyoruz” dedi. Bu tip dairelerin aile yapısına uygun olmadığını söyleyen İslam, “Daha önce yapılanlar hak sahiplerine teslim edilecek ama yeni 1+1 konutlar olmayacak” ifadelerini kullandı.
‘EVİN REİSİ OĞLUM’
Bakan İslam, kendi ailesindede “aile reisi” tartışmasının hiçbir zaman yaşanmadığını söyleyerek, “Bizim evin reisi oğlum. Bu çağın gerçeği bu. Üniversiteden bir arkadaşım ‘Türk toplumu anaerkil mi, ataerkil mi” diye sormuştu. ‘Türk toplumu balaerkildir’ demiştim. Eşimle aynı geleneklerden geliyoruz. Aile reisi kim, bu soru aklımızın ucundan bile geçmedi. Son sözü evde galiba ben söylüyorum. Çünkü evle daha çok ben ilgileniyorum” diye konuştu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
İyi olmuş bence bizim sokakta ne kadar ev varsa yıktılar apart diktiler sokağı çöplüğe çevirdi oturan öğrenciler.
Er kişiysen görevin neyse başar,
Zevke, eğlenceye hayvanda koşar. ATSIZ
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtuber
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ne isterlerse yapiyorlar. Sizene kardesim millet ister 1+1 de ister 10+1 de yasar. Cok mu dusunuyorsun orada yasiyanlari o zaman yardim et tesvik et harc alarak orda burda doverek bu isler olmaz.
Her kim bize karşı ayaklanırsa kendisini ölü kabul etmelidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
bazıları 1 daire bulmazken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı 1+1 daireleri kaldıracaklar
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
Sol Haber'den aldığın haberi direkt paylaşmışsın. Konunun başlığı bile insanların zihinlerini bulandırmak için yeterli. 1+1 dairelere izin verilmiyor diye bir şey yok. Sadece Toki 1+1 daire yapmayacak artık. İsteyen istediği gibi 1+1 daire de yapar bu dairelere de oturur.
1 kişi bu mesajı beğendi.