-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
öğrenci
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kursam kendim takılır mıyım ki :D
test9
IT Project Manager
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
IT Project Manager
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kesinlikle haklısın. Katılıyorum...
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Zaten kalite kendini gösterir.İnsanlar fikirlerini üretmek istiyor.Bana kalırsa kötü wm siteleri olmazsa iyilerin değeri bilinmez.
Ozden
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Piyasada bu kadar iyi site varken sıfırdan başlamak akıl karı değil
Ogguz
webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Eskilerden ~
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Görüşlerinize katılmıyorum , isteyen istediği gibi webmaster forumu açar amatör dahi olsa en azından deneyim elde ediyor.
R10, İyinet, Wmaracı ; Oğuz , Başka kullanıcı adım yoktur.
wpuzmann
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
seo uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Mesela benim hayallerimi süsleyen bir proje var aklımda.Yıllardır forum sitelerindeyim ve rekabet oranları çok yüksek.Wm aracı rekabet konusunda mütevazi davranıyor ve Sayın adminlerde çok anlayışlılar.Bence bu anlayışları sayesinde iyi niyetli yazılımcılar ve meraklıları burada toplanıyor.Bende çok şanslıyım mesela. Aramadığım forum sitesi kalmadı, Saçma sapan seo yazıları yazan acemi wm ciler var.Üretmek ve ürettiğini doğru bir şekilde aktarmak çok önemli bir durumdur.Bunuda en iyi yapan firma Wm Aracı'dır.
Saygılarımla
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
İ** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu açan arkadaşın görüşlerine kısmen katılmakla birlikte serbest piyasada böyle bir düşüncenin hakim olmasını yanlış buluyorum.
şöyle bir şey var, klon açmak zor değildir. yapılan projenin benzerleri daha önce yapılmış ise, yeni yapılacak klon projenin analiz süreci önemli derecede kolay olacaktır. fikir ortadadır, tek yapılması gereken fikri gerçekleştirmek, yani kodlamak ya da hazır bir yazılımı 5 dakikada kurmak. ancak asıl iş bundan sonra başlamakta. ciddi bir emek isteyen ve sabır isteyen asıl süreç bundan sonra başlıyor. girilen sektörde ciddi rakipleriniz varsa bu sürecin zorluğu dahada artmaktadır. ancak farklı bir şeyler sunabilirseniz zaman içinde sizi takip eden insanlar olacaktır. mesele bu farklılıkları yakalamak olacaktır.
forum açma üzerine bizimde bazı düşüncelerimiz var, say.ac ekibi olarak serbest piyasayı belli başlı forumlardan takip etmekle beraber, sosyal medyadan da sürekli takip halindeyiz. yapılmış olanı yapmak yerine bazı farklılıkları olacak, farkları ile ortaya çıkan projeler, aynı kulvarda yarışan, rekabet eden diğer projelerin de gelişmesine ve yeni, benzer projelerin de çıkmasına vesile olacaktır.
örneğin, facebook.com u yenilik yapmaya iten en önemli şey, rekabettir. eğer sadece insanlar facebook.com u kullanmak zorunda kalsaydı, facebook bu kadar kendini geliştirmezdi. geliştiremezdi demiyorum, geliştirmezdi diyorum. işte bu iki kelime arasındaki fark rekabetin bir güzelliğidir.
sonuç olarak eğer bir girişimde bulunulduysa zaman içinde serbest piyasa bu girişimi yargılayacak ve kararını verecektir.
esasen bu wmaraci.com konusunda yazılan çizilen herşey yargılama sürecinin bir parçasıdır.
saygılarımla.
say.ac
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Webmaster forumu açmak için bilgiye ne gerek var ki? Bul internetten null vB sürümü, aç forumu al sana webmaster forumu. Bu düşünce ile açılan forum sayısı maalesef çok sayıda. Düşüncelerinize katılıyorum.
Ama serbest piyasa, isteyen istediğini açabilir bu ayrı mesele tabi :)