elegan adlı üyeden alıntı

nereden baksan 5000 haber var hepsi özgün ise bırakılmaz o site..

Özgün hocam teşekkürler yorumunuz için.

ProThemes adlı üyeden alıntı

Hocam her sektör'de rekabet vardır. :rolleyes:

Bir sektöre girecekseniz, güçlü bir altyapı yapmanız gerekecektir ve sabırlı olacaksınız büyük olmanız içinde yıllar geçecek ve büyüyeceksiniz :)

Büyük tanınmış teknoloji siteleri yıllarca çalıştılar büyüdü büyüdü " Tanınmış oldu "

Sizde yapabilirsiniz ;)

Herkes gibi ben de sabırsızım hocam :) ama tabi satacağımdan değil de sizlerin yorumunu almak güzel. Teşekkürler.

koro71 adlı üyeden alıntı

Ben Editor Olabilirim Hiç Para Almadan Dedim Ama Simdi Diceksinizki Senin Cıkarın Ne Olacak Benim Cıkarım Tecrübe Kazanmak Olacaktır Bundan Daha İyi Bir Cıkar Mı Olur :D

Hocam size PM atıyorum şimdi teşekkürler.

SerkanA adlı üyeden alıntı

Hocak mesele tek olmaksa bence öğrenci arkadaşlardan bir ekip kuruj hem onlar kazanır hem siz haber sitesi bence değerli bir yatırım ama karar sizin tabi sadece fikir benimkisi

Teşekkürler yorumunuz için hocam. Değerlendireceğim tavsiyenizi.

Ozzyfb adlı üyeden alıntı

Bu konuda yardımcı olacak bir şey yazamayacağım ama merakımı mazur gör dostum, 1. si bu temanın adı nedir acaba ? 2. si bu kadar js sorgusu vs. olan bir temada paylaşımlı hosting mi kullanıyorsun yoksa sunucun mu var ?

(Cevap vermeme hakkın saklı, konu ile alakasız bir soru sorduğumun farkındayım.)

1. Themeforest Goodnews v5 teması hocam
2. Netiyi.com dan cPanel Plat hosting kullanıyorum hocam sıkıntı olmuyor.

hayatim53 adlı üyeden alıntı

Haber sektörü öyle bir berbat sektörki şunu diyemiyoruz site bir otursada bizde yattığımız yerden para kazansak onun için sitenin hayata kalması için anitibari ile haber lazım devamlı haber yoksa kimse gelip halhatırını sormaz sitenin farklı açıdan mesaj yazdım konuna zamanın yoksa satışa sunabilirsin

Teşekkürler yorumunuz için hocam. Güncel tutmaya çalışıyorum haberleri.