Domain regledim, kupon kodu kullanmama rağmen site kendi kendine bir kupon verdi ve fiyat 2 TL oldu. Bende bakiye olmadığı için ödemeyi arkadaşımın kartından yaptım.

Hostingi aldım, post girdim, arama motoru kaydını yaptım vs. Üç gün sonra site kapandı. Hosting firması ile görüştüm tesadüfen o ara Almanya sunucularında sorun varmış. Bende tamam bekliyorum dedim. İki gün geçti mail geldi; godaddy hesabınız askıya alındı diye.

Hosting firması ile konuştum sorun giderildi, probleminiz alan adında dedi. Godaddy'yi aradım, güvenliğiniz için (?) yapıldı dedi. Hadi dedim eyvallah ne yapıcam? Kimlik ve kart fotoğrafını yollayın dediler. Kapattım önemli bilgileri yolladım. İki gün daha geçti hesap açıldı. Ki üç saat içinde açılır demişlerdi.

Hesaba girdim alan adlarında domain yok. Regleme ekranından kontrol ettim domain boşta görünüyor. Aradım tekrar müşteri hizmetlerini, 24 TL bayılacaksın diyolar. (ki yenilemede 44 TL)

Anlattım derdimi, avrupa'da kupon kullanılamaz falan dedi eleman. Kupon kullanmadım ben sistem kendisi verdi ne verdiyse diyorum, linkten girmişsindir diyor. O zaman domaini aldığım fiyattan geri verin diyorum, o da olmaz diyor.

E madem böyle bi uygulamanız var önceden uyarın e-posta, sms birşey yollayın diyorum, yolladık diyor bana gelen giden birşey yok. Açıp bir de mal mal ingilizce e-posta metni okuyor bana. :@

10 - 15 dk ağız dalaşından sonra olay "domaini istiyorsan bayılacaksın 24 TL"ye geldi.

Ben de isimtescilden baktım serbest bırakmışlar domaini. Kapat dedim telefonu, ordan aldım. Bir daha da 5, 6 TL için bu gibi politikası adam s**** olan firmalarla çalışmam.

Tavsiyem siz de çalışmayın...