daha öncede 4 tl,lik kodlarla aldıysanız,farklı 4 tl,lik kod girsenizde vermeyebiliyor.kuponu kabul eder, ödeme sayfanızda 4 tl görunur fakat ödeyemez farklı bir kart vs ile tekrar deneyin der.
Godaddy sizi cerezlerden tanır ve daha da indirim vermeme yolunu secer.
Ya arama motorunuzdan cookie ve cerezleri sileceksiniz,veya goodady,nin sizi tanımasına izin vermeyecek programı ayarlayacaksınız,yada 4 tlnin hemen uzerinde kuponunuz varsa onunla almaya calısacaksınız.
Hatta bu tur kuponlarda domain almak istiyorsanız kac kuponunuz varsa aynı saatlerde arka arkaya almaya calısın, daha sonraya bırakıp sonra kullanırım dediginiz de godaddy bir gun öncesinde sana bu indirimleri saglamısım, seni simdi hatırladım bana tanıma zamanı verdin, uyanık seni der ve vermez..
Godaddy sizi cerezlerden tanır ve daha da indirim vermeme yolunu secer.
Ya arama motorunuzdan cookie ve cerezleri sileceksiniz,veya goodady,nin sizi tanımasına izin vermeyecek programı ayarlayacaksınız,yada 4 tlnin hemen uzerinde kuponunuz varsa onunla almaya calısacaksınız.
Hatta bu tur kuponlarda domain almak istiyorsanız kac kuponunuz varsa aynı saatlerde arka arkaya almaya calısın, daha sonraya bırakıp sonra kullanırım dediginiz de godaddy bir gun öncesinde sana bu indirimleri saglamısım, seni simdi hatırladım bana tanıma zamanı verdin, uyanık seni der ve vermez..
Hocam Sıkıntı Orada Daha Önce Hiç Bir Domain Almadım Bu Kart İle Yeni Açtırdım Almaya Çalıstıgımda Hata Veriyor Gerekli Çerezli Temizlesemde Yani İlk Defa Alıcam Fakat Alamıyorum bütün bilgiler dogru hesaptaki adresi kadar gerçek ve dogru nedeni nedir bilmiyorum ama suan yeterli bakiye var domain için