-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Merhaba. Bu topluluğa bir soru sorayım acemi olarak o zaman:) Canon PowerShot SX600 HS model fotoğraf makinesi aldım. Henüz dediğim gibi acemi olduğum için çok profesyonel makine düşünmedim. Fotoğraf çekimlerinde sorun yok hemen hemen tam istediğimi veriyor desem yeridir. Profesyonel makine kadar olmasa da hiç fena değil.
Ancak video konusunda sıkıntılarım var. VGA/HD/FullHD diye video seçenekleri var. HD ya da FullHD seçiyorum video kısa bir çekiyorum ve VGA gibi görünüyor nerdeyse. Yani netlik var yüzler ve çekimde profesyonellik hissettiriyor ama mesela koltuklar masa dolap vb. çevredeki her şeyi sanki üzerinde toz varmış gibi çok bozuk çekiyor. Yani dolabın üstündeki koskocaman çiziği veya koltuktaki kocaman lekeyi bile gözleriniz çok sağlamsa anca görebilirsiniz.
FullHD hadi geçtim HD madem bu özellikler var neden böyle. Marka model verdiğim gibi. İnceleyebilirsiniz makineyi ve lütfen bana da bu durumun neden kaynaklandığını nasıl aşacağımı söylerseniz çok sevinirim.
Henüz bugün aldığım için çevre fotoğrafı yok hiç, çeker çekmez fikirlerinizi almak için paylaşacağım:)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** C**
-