KaGaN
1881-193∞
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Coğrafyacı
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Ne yapsam ne yapsam diye düşünüyordum aklıma Youtube kanalı açmak geldi. Bilgisayar ve oyun konuları ağırlıklı olan bir kanal açmayı planlıyorum dolayısıyla ekran görüntüleri çekeceğim.
Konuyu açmamdaki asıl amaç da sizlerden isim ve program önerileri almak.
Çektiğim videolar "avi" formatında oldukları için çok büyük oluyorlar bunları "mp4" formatına çevirip aynı zamanda kaliteyi de pek bozmayan bir program lazım. Tabi bunun yanında videoları hangi programla düzenleyebilir ve video içlerine kutucuklar, uyarı balonları vs. nasıl eklerim? Bu konularda bilgi verirseniz sevinirim.
Berkege
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafiker & Web Tasarımcısı
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Video Düzenleme Programı Olarak Camtasia Studio
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ordu videoları paylaşılan objektif bir kanal açabilirsin gerçekten çok hit alıyorlar ama tabiki de ingilizce olacak. (bkz: turkey vs israel, germany vs russia)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Eğer videolarınızı profesyonelce hazırlamazsanız, çok fazla izlenme sayısına ulaşamaz ve emekleriniz boşa gider. Oyun üzerine çok fazla Youtube kanalı mevcut, popüler olması için farklılık yaratmalısınız ve videolarınızın da çok iyi olması gerekiyor. Bandicam veya camtasia gibi basit programlar kullanmanızı tavsiye etmem. Ayrıca artık insanlar sadece oyun izlemekten keyif almıyor, kendinizi de videolarınızın bir köşenize koymanız gerekiyor.
Ek Olarak: Bu arada söylemeyi unuttum, intro da oldukça önemli. Videolarınız için iyi bir intro çalışması yapmalısınız.