Nekrotasarim adlı üyeden alıntı

"SEO vs. konuları çok bilinmeyen, aşırı uzmanlık gerektiren konular değil."
Bu hariç diğer yazılanlara katılıyorum.Yaptığımız iş bol bol tecrübe,bilgi, ve sürekli takib gerektiren bir iş.
Ayrıca uzun zamandır forumda klişe başlıklar üzerine açılan bu tip konuları okurken sıkılmadığım tek makale diyebilirim.


Makale demeyelim de iç dökme diyelim. Bazı şeyleri eleştirirken artık 'Makale' ya da 'Editör' sözcüklerinin de içini çok boşaltıyoruz.
Türkiye'de ünlü bir gazeteci, yabacı bir meslektaşıyla bir anısını paylaşmıştı.
İkisi de ülkelerinin ünlü gazetelerinde yazıyorlar. Yabancı yazar haftada 1 ya da 2 makalesinin yayınlandığını söylüyor. Sen ne kadar yazıyorsun diyor. Bizimki benim yazdıklarım hergün gazetede yayınlanıyor deyince, o kadar çok yazacak şeyi nereden buluyorsun diyor.

SEO'yu burada itibarsızlaştırmak ya da bu işten para kazananları küçümsemek için söylemedim. Sadece bunun yazılı kurallarının belli olduğunu söyledim. Kalan ve kişiyi belirgin kılan da bahsettiğiniz gibi tecrübe tabii ki. Yine de bu ve benzer forumlardaki arkadaşlar; özellikle genç arkadaşları baz alırsak, başlangıç için gözlerinde büyütüp araştırmaktan yılmamalılar. Burada görüyorum bazen gerçekten birşey yapmak istiyor ama imkanı ve bilgisi kısıtlı. Yaşı belli bir yere gelmiş bir sürü adam birbirinden farklı bir ton şey söylüyor. SEO'da doğru bilinen bir yanlış bile sıralama ve gelir kaybına neden olur malum. İnsanlar emek verip de böyle lafı oradan alıp buraya taşıtanlara kulak asmasın demek istedim orada.
Beğeni için teşekkürler. İyi forumlar.

salaranprensi adlı üyeden alıntı

Severek okudum yazdıklarınızı. Teşekkürler.


Okuduğunuz için ben teşekkür ederim. Bunlar da üzerine tartışılabilir şeyler tabii ki. Bir an yazmak istedim aklımdayken sadece.
İyi forumlar.