Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Kullandığım temada footer'in bir kısmında başka siteye link verilmiş.Fakat bunu php dosyalarında göremiyorum. İnternet üzerinden öğeyi denetle yapınca html olarak display:none kullanıldığını görüyorum,hatta birebir link kodunu görüyorum ama php dosyalarında bulamıyorum.
En kolay nasıl temizlerim reklamı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Güzel bir yedekleme yapın vebal almak istemem sonra sitenizin üstüne crhome tarayıcı için diyorum sitenizin ilgili kısmına sol tıkla öğeyi denetle de kaynak kodları bul kopyala reklam içeren linki kaldır ve yönetim panelinden footer.php ye yapıştır
bunu dene ama yeni açmıssın konuyu biraz bekle daha tecrübeli arkadaşlar var onlarında fikrini al
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
71, (%100)
Dosyayı baştan aşağıya inceleyin. Çoğu zaman bu tarz linkler şifreli bir biçimde temaya gömülüyor ve daha kötüsü tema warez ise dışarıya databaseden bu yolla bilgi çağırılabiliyor.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Footerı komple temizleyip farklı bir footer kodlamak en iyisi
Ripped
Serçe Development
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
SEO & Software
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Herkese yorumları için teşekkürler kodlarla deneme/yanılma yaparak hallettim.
Ecancan
Paylaşmak Güzeldir
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
malesef iş sadece footeri tezmilemek ile ilgi bir sistem değil bunu burada söylemem uygun veya yakışık alırmı bilmem ancak temanız ücretsiz ise ve yapımcının linki ise kaldırmaya uğraşmayın derim çünkü ortada bir emek vardır ki ona göre bir ekleme yapmış olabilir. Diğer yandan da bu linkleme işlemi fonksiyon dosyasından bir fonksiyon oluşturarak wordpress temel fonksiyonlarından birine kancalanarak yapılır yani footer pgp de olan bir link yada işlem değildir fonksiyon dosyası yardımıyla bir linkleme işlemi yapılır ve kancalanan fonksiyon bu link yapısını oraya çağırır. Yani wrdpress kendi fonksiyonunu kaldırmanız demek eklentilerin bir kısmının çalışmaması demektir wordpress bir çok veri akışını footer fonksiyonundan çekmektedir. Yapılan linkleme işlermide o fonksiyona atanmış olduğundan dolayı sizin burada tek yapacağınız işlem fonksiyon dosyasını baştan tekrar yazmanızdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
functions.php ya da ona bağlı fonksiyon dosyalarını inceleyin derim. Ancak linki koyan muhtemelen kaldırılması durumunda bazı sorunlara yer açacak birkaç ekleme de yapmıştır :)