Merhaba,

Daha önce Youtube kanalım için Adsense başvurusu yapmış onay almıştım. Sanırım forumda okumuştum Daha hızlı Adsense hesabını onaylamak blogda reklam yayınlamak için iyi bir yol gibi gelmişti. blogspot alan adlı sitemde bir türlü reklam yayınlayamadım. Sonradan öğrendim ki üst düzey bir hesap olmadan diğer sitelerinde yayın yapamıyor muşuz :)

Blogspot üzerinde olan olan siteme yeni bir domain aldım ve yeni bir başvuru daha yaptım, yine ret aldım. Tema ile ilgili sorun olabilir diye blogspot temalarından birini biraz şekle soktum ve bir başvuru daha, Yine ret...

Hırs yaptım wordpress'e geçtim tema buldum bir tane "Point" adı temanın oraya taşıdım komple siteyi blogspot ile hiç bağlantım kalmadı yine başvuru yaptım yine ret son reddedilme nedenim politikaya uyumlu değilmiş sitem. Şimdi bir başvuru daha yaptım fakat bu sefer Adsense hesabımdan değil kullandığım başka bir mail adresi ile. Yeni bir Adsense hesabı.

Sitenin içi biraz kopya ama içerikleri düzenleyerek ekliyorum genelde siteye, özgün yazılarda var ama kopyalar daha fazla.

• Başvuru yapmaya devam mı etmeliyim yoksa daha özgün bir hale gelmesini mi beklemeliyim?

• Bumerang üyesiyim oradan gelen içerikleri yayınlıyorum ve yazarkafeye yazı ekliyorum bu politikaya engel mi?

• Site görsel olarak uygun olmama gibi bir ihtimal var mı?

• Ve Sizce eksiklerim neler neleri düzeltmeliyim?

Biraz takıntılı biriyim bir el atın gözlerim görmemeye başladı 2 gündür :)

Site : www.dijitalbazaar.com

Yardımlarınız için Teşekkürler