lostyazilim
tr.link

Youtube Kanalı Açacağım

28 Mesajlar 4.360 Okunma
lstbozum
tr.link

Berkege Berkege Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafiker & Web Tasarımcısı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** E**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 0 / 21
  • Ticaret 0, (%0)

digi dükkan adlı üyeden alıntı

Benim mesajımı alıntı yapmışsınız, bana mı önermiyorsunuz :) tavsiyede bulunan benim zaten.

yok sana değil
adama

wmaraci
reklam

KaGaN KaGaN 1881-193∞ Kullanıcı
  • Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)
Önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar.
Video düzenleme konusunda henüz yeni olduğum için çok pahalı programlar kullanamayacağım ancak kanaldan belirli bir gelir elde edince onlara geçerim büyük ihtimalle. İngilizce bir kanal açmayı ben de düşündüm ancak o kadar sağlıklı bir İngilizcem yok. Yine de denerim belki çift kanal açarım biri İngilizce olur diğeri Türkçe.

Kanalda 2 kişi olacağız. Bir kız arkadaşla açmayı planlıyoruz(Oyunlarla ilgili birisi). Tabi ki oyunların sadece oynanışını değil kendi yorumlarımızı da videolara katacağız.
Birazcık genel bir soru ancak siz olsanız nasıl bir isim koyardınız kanala?

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
Araştırdınız mı bilmiyorum ama video kaydı yaparken, oyun müziklerini dahi kapatınız. Soundtrack'ler ve müzikler telif hakkına girebildiği için videolarınız yayından kaldırılabilir.

• Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

Araştırdınız mı bilmiyorum ama video kaydı yaparken, oyun müziklerini dahi kapatınız. Soundtrack'ler ve müzikler telif hakkına girebildiği için videolarınız yayından kaldırılabilir.

Bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin. Oyun içi SFX sesleri de buna dahil mi?

wmaraci
wmaraci

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)

KaGaN adlı üyeden alıntı

Bunu bilmiyordum iyi oldu söylediğin. Oyun içi SFX sesleri de buna dahil mi?

SFX sorun olmayacaktır. Sadece müzikler ve soundtrack. Kısaca notası olan her şey.

Ek Olarak: Telif hakkı olmayan müziklerde yok değil. Bunlar kayıtlarda anonim olarak geçerler.

NoCopyrightSounds

thersevo thersevo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 112
  • Beğeniler 18 / 12
  • Ticaret 6, (%100)
Video kayıt ve düzenleme için (twit facebook reklam yerleştirmek için) Camtasia Studio öneriyorum en basit ve dilediğiniz şekilde yapmanızı sağlıyacak program o şu an için.Onun dışında videolarınıza intro koymanızı asla ama asla önermiyorum benim gözümde intro milleti sıkan tek şey heleki introyu abartanlar söylemek bile istemiyorum olacaksa 1 saniyelik kanal logonuz gibi bişey olsun o olsun onun dışında asla intro koymayın bence.

Poi Poi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 184
  • Beğeniler 65 / 41
  • Ticaret 2, (%100)
Ben de thersevo hocam gibi düşünüyorum. Bir izleyici olarak 15 saniyelik introlar başımı ağrıtıyor. Kanal logosu 3-4 saniye dursun arkada seçimini sizin yapacağınız bir müzik. Kanal adı olarak bir şey söyleyemem ancak içinde oyun, oyunda, game, gaming, abi, amca kelimeleri geçmezse ben kanala muhtemelen abone olurum. Mesela benim forumdaki adımda bi tane youtube kanalı var Türkçe TF videoları çekiyor. Beğenerek izliyorum. "Kağan" adını kanal adı yaparak markalaştırmayı düşündün mü hiç?

elegan elegan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 0 / 112
  • Ticaret 3, (%100)
obs işine yarayacaktır

• Üyelik 01.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Coğrafyacı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 334
  • Beğeniler 40 / 77
  • Ticaret 2, (%100)

Poi adlı üyeden alıntı

Ben de thersevo hocam gibi düşünüyorum. Bir izleyici olarak 15 saniyelik introlar başımı ağrıtıyor. Kanal logosu 3-4 saniye dursun arkada seçimini sizin yapacağınız bir müzik. Kanal adı olarak bir şey söyleyemem ancak içinde oyun, oyunda, game, gaming, abi, amca kelimeleri geçmezse ben kanala muhtemelen abone olurum. Mesela benim forumdaki adımda bi tane youtube kanalı var Türkçe TF videoları çekiyor. Beğenerek izliyorum. "Kağan" adını kanal adı yaparak markalaştırmayı düşündün mü hiç?

Hiç aklıma gelmedi. Olur mu ki?

thersevo adlı üyeden alıntı

Video kayıt ve düzenleme için (twit facebook reklam yerleştirmek için) Camtasia Studio öneriyorum en basit ve dilediğiniz şekilde yapmanızı sağlıyacak program o şu an için.Onun dışında videolarınıza intro koymanızı asla ama asla önermiyorum benim gözümde intro milleti sıkan tek şey heleki introyu abartanlar söylemek bile istemiyorum olacaksa 1 saniyelik kanal logonuz gibi bişey olsun o olsun onun dışında asla intro koymayın bence.

Birkaç saattir Camtasia'yı kullanmaya çalışıyorum istediğime yakın sonuçlar aldım gerçekten de kullanımı çok basitmiş.
İntro olayına da bir el atmayı düşünüyorum. Dediğin gibi 1-2 saniyeyi geçmemeye özen göstereceğim.

SFX sorun olmayacaktır. Sadece müzikler ve soundtrack. Kısaca notası olan her şey.

Ek Olarak: Telif hakkı olmayan müziklerde yok değil. Bunlar kayıtlarda anonim olarak geçerler.

NoCopyrightSounds

Yine de en garantisi müzikleri kökten kapatmak gibi duruyor. Tek tek kontrol etmek sıkıntılı olur :D

elegan adlı üyeden alıntı

obs işine yarayacaktır

Ona da bakacağım şimdi ama Camtasia süper gibi geldi. Şimdilik trial kullanıyorum ama o bile yetiyor.

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
Kaliteli şeyler yaparsanız tutacaktır muhtemelen, başarılar :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al