-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar birden fazla resime aynı anda çoklu filigran koyan program varmı acaba.Çokludan kastım resimi sadece bir köşesine değilde çeşitli yerlerine koyabileceğim birden fazla filigran.Faststone photo reziser kullanıyorum ama oda sadece tek bitarafa koyabiliyoruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ps ile resimleri sürükleyip bırakmanız ve opaklık ayarıyla oynamanız yeterli olacaktır pm atıp bir örnek gösterir ve resimleri gönderirseniz yardımcı olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Hocam ps ile resimleri sürükleyip bırakmanız ve opaklık ayarıyla oynamanız yeterli olacaktır pm atıp bir örnek gösterir ve resimleri gönderirseniz yardımcı olabilirim.
Hocam sadece bir kaç resim olsa photoshopla sorun olmaz ama binlerce resim için photoshopta tek tek uğraşmak baya bi zamanımı alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben biraz küçük düşünmüşüm evet :) Bir ara Arclab Watermark Studio kullanmıştım ama binlerce resim için değil tabi. Baya işlevli bir programdı bir deneyin derim. Başka da bilgim yok maalesef.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Ben biraz küçük düşünmüşüm evet :) Bir ara Arclab Watermark Studio kullanmıştım ama binlerce resim için değil tabi. Baya işlevli bir programdı bir deneyin derim. Başka da bilgim yok maalesef.
Teşekkür ederim hocam :) önerdiğiniz programı deneyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Frontend Web Developer
-
-
Ad Soyad
M** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Deneme sonucunuzu yazmamışsınız dolayısıyla probleminizin devam edip etmediğini bilemiyorum fakat aynı problemi yaşayan diğer arkadaşlara da yardımcı olması amacıyla ACDSee Pro programını tavsiye ederim.
Profresyonel bir fotoğraf yönetimi yazılımı olan bu programla aynı zamanda bir çok fotoğraf düzenleme işlemi de yapabilmektesiniz. Ben genelde toplu yapılan işlemlerde ( toplu boyutlandırma, toplu yeniden adlandırma, toplu fotoğraf düzenleme, toplu filigran vb.) kullanıyorum. ACDSee Pro 8 programını sitesinden indirebilir ve deneme süresi içerisinde sınırsız kullanabilirsiniz. Toplu halde Watermark (Filigran) eklemekle ilgili aşağıdaki ekran görüntülerini takip edebilirsiniz (herhangi bir resim sınırlaması yoktur, bilgisayarınızın gücüne bağlı olarak işlem uygulama süresi ve hızı değişebilir)...
Filigran Eklemek - 1. Adım
Filigran Eklemek - 2. Adım
Filigran Eklemek - 3. Adım
Joomla, Opencart, Wordpress Destek...