lostyazilim

Googlede İlk Sırada Çıkılacak Kelimeler İçin

12 Mesajlar 1.470 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

StreetStiLLs StreetStiLLs WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Matematik Öğretmeni
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)
Google de 3 farklı anahtar kelimesi için backlink çalışması yaptıracağım. Anasayfama link vereceğim ve bu anahtar kelimeler illa ki anasayfamda bulunan yazıda bulunması mı gerek?

wmaraci
reklam

webmaestro3 webmaestro3 serhatosun.com Kullanıcı
  • Üyelik 14.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Makine Mühendisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** T**
  • Mesajlar 846
  • Beğeniler 264 / 240
  • Ticaret 53, (%100)
Tabi ki hayır hocam. Çalışma yapacağınız kelimeler ile site içeriğiniz uyuşuyorsa bir problem yoktur. Gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.

erekaone erekaone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)
O kelimelerden sitenize gelen kişi o kelimeyle ilgili içerik bulursa iyi olur. Ya da direk o kelimeyi siteniz de bulsa da fena olmaz.

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

erekaone adlı üyeden alıntı

O kelimelerden sitenize gelen kişi o kelimeyle ilgili içerik bulursa iyi olur. Ya da direk o kelimeyi siteniz de bulsa da fena olmaz.

Tabiki ilgili içerik bulacak ama illaki o anahtar kelimeleri kullanmam gerecekcekse veya o kelimeleri kullanınca çıkmam daha kolay olacak ise eğer kullanacağım. Yok derseniz kullanmayacağım

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

StreetStiLLs adlı üyeden alıntı

Tabiki ilgili içerik bulacak ama illaki o anahtar kelimeleri kullanmam gerecekcekse veya o kelimeleri kullanınca çıkmam daha kolay olacak ise eğer kullanacağım. Yok derseniz kullanmayacağım

Bence kullanabilirsiniz abartmadan. Sıkıntı olmaz sonuçta o kelimeyle geliniyor siteye. İlla ki kullanmak gerekmiyor. İlla ki diye bir kesinlik bence yok :)

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

Bence kullanabilirsiniz abartmadan. Sıkıntı olmaz sonuçta o kelimeyle geliniyor siteye. İlla ki kullanmak gerekmiyor. İlla ki diye bir kesinlik bence yok :)

Peki belli bir backlink alımı yaptıktan sonra googlede ilk 500e girdikten sonra o anahtar kelimesiyle googlede arayıp kendi sitemi bulup dolaşsam 5-10 dakika bir faydası olur mu?
Bu işlemi her 2-3 günde 1 farklı farklı arkadaşlarıma yaptıracağım.

• Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

Peki belli bir backlink alımı yaptıktan sonra googlede ilk 500e girdikten sonra o anahtar kelimesiyle googlede arayıp kendi sitemi bulup dolaşsam 5-10 dakika bir faydası olur mu?
Bu işlemi her 2-3 günde 1 farklı farklı arkadaşlarıma yaptıracağım.

Tabi ki olur. Eğer farklı ip/mac ile girilirse o kelimelerden faydası olur tabi. Ama onun yerine aynı kategoride ki sitelerden ya da forum konularında(forum türlerinden) link ekleyip arkadaşlarınızın girmesi hem doğal olur hem arkadaşlarınız dışında girenlerde olur. Backlinkleri program vs. ile alacaksınız pek bir etkisi olacağını söyleyemem ama. Bunun dışında bana kalırsa en iyi link çalışması paravan blogdur. Eğer zamanınız varas örümcek ağı paravan blog yöntemini kullanın. Merkeze kendi ana sitenizi gösterin diğer paravanların her biri birbirini ve merkezde de anasiteye yönlendirme olacak şekilde. Çok faydalı oluyor. Site WP ise seo eklentilerini şiddetle tavsiye ediyorum. Ziyaretöi defteri ve sosyal medyadan organik çekebilirseniz de faydalı olur. Son olarak linklerin dofollow/foloow olma durumlarına dikkat edin. İçerikleriniz de kaliteliyse çok geçmeden kendinizi ilk sayfada görürsünüz zaten. :)

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

Tabi ki olur. Eğer farklı ip/mac ile girilirse o kelimelerden faydası olur tabi. Ama onun yerine aynı kategoride ki sitelerden ya da forum konularında(forum türlerinden) link ekleyip arkadaşlarınızın girmesi hem doğal olur hem arkadaşlarınız dışında girenlerde olur. Backlinkleri program vs. ile alacaksınız pek bir etkisi olacağını söyleyemem ama. Bunun dışında bana kalırsa en iyi link çalışması paravan blogdur. Eğer zamanınız varas örümcek ağı paravan blog yöntemini kullanın. Merkeze kendi ana sitenizi gösterin diğer paravanların her biri birbirini ve merkezde de anasiteye yönlendirme olacak şekilde. Çok faydalı oluyor. Site WP ise seo eklentilerini şiddetle tavsiye ediyorum. Ziyaretöi defteri ve sosyal medyadan organik çekebilirseniz de faydalı olur. Son olarak linklerin dofollow/foloow olma durumlarına dikkat edin. İçerikleriniz de kaliteliyse çok geçmeden kendinizi ilk sayfada görürsünüz zaten. :)

Forum tanıtımı düşündüm aslında. Her hafta bir foruma atayım diye düşündüm. Hemde 1 hafta süre varken haftada bir farklı makale ile foruma atıp hemde oradan backlink alabilirim.

Ama kime söylesem takmadılar beni, şuana kadar serbest olan forum listesini yollayan biri olmadı :)

Bu arada backlinkleri programla değil emekle yapacağım. Tanıtım yazıları, misafir blogculuk, yorum backlink, sosyal medya backlink her hafta düzenli olarak 1 yere yapsam 1 yılda çok iyi bir şey meydana gelir gibi geliyor

• Üyelik 20.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** O**
  • Mesajlar 559
  • Beğeniler 172 / 219
  • Ticaret 0, (%0)

Forum tanıtımı düşündüm aslında. Her hafta bir foruma atayım diye düşündüm. Hemde 1 hafta süre varken haftada bir farklı makale ile foruma atıp hemde oradan backlink alabilirim.

Ama kime söylesem takmadılar beni, şuana kadar serbest olan forum listesini yollayan biri olmadı :)

Bu arada backlinkleri programla değil emekle yapacağım. Tanıtım yazıları, misafir blogculuk, yorum backlink, sosyal medya backlink her hafta düzenli olarak 1 yere yapsam 1 yılda çok iyi bir şey meydana gelir gibi geliyor

WM de vardı belki ondan göndermemişlerdir :)
https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/ucretsiz-site-tanitimi-forum-listesi-guncel-81256.html

Doğru yoldasınız bence bol şans bol kazançlar

• Üyelik 15.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** U**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 6 / 57
  • Ticaret 3, (%100)

WM de vardı belki ondan göndermemişlerdir :)
https://wmaraci.com/forum/webmaster-genel/ucretsiz-site-tanitimi-forum-listesi-guncel-81256.html

Doğru yoldasınız bence bol şans bol kazançlar

Hocam bunu bende görmüştüm ama çoğu kapanmış forumlar veya site ekle diye bir sitenin tanıtımı :)

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al