1_ İkinci siteye reklam eklemek için, Yeni Reklam birimi altından, bir adet Özel kanal ekleyip, buna da ikinci sitenizi tanımlamanız gerekiyor. Kodu bu özel kanala ekleyerek reklamınızı oluşturabilirsiniz.
2_ Menü altına reklam eklemek... Ban ban ban ban :) Konuyu aşağı itmiş oluyorsunuz. Bu nedenle yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
3_ Bi sürü soru vardı diğerlerini unuttum :) AdSense için başvuruda bulunan, ama başvurusu onaylanmayan arkadaşım, AdSense yerine başka bir yere başvurmamışsındır umarım.
2_ Menü altına reklam eklemek... Ban ban ban ban :) Konuyu aşağı itmiş oluyorsunuz. Bu nedenle yapmamanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
3_ Bi sürü soru vardı diğerlerini unuttum :) AdSense için başvuruda bulunan, ama başvurusu onaylanmayan arkadaşım, AdSense yerine başka bir yere başvurmamışsındır umarım.
Merhaba hocam,
Adsense reklam yayınladıgım yaklasık 20 sitem var.
1. maddede belirttiğiniz şekilde hiçbir yeni kanal eklemeden uzun süredir farklı sitelerde yayınlıyorum ve her ay ödeme alıyorum. Kanal eklemeden yeni kod alıp diğer sitelerde yayınlamaya dair ne gibi sakıncası olabilir ?
2. maddede belirttiğiniz menü altında reklam olarak; 1 ayı aşkın süredir sitelerimden birinde ana menü altında reklam yayınlıyorum ve menü dropdown menülerden oluşuyor. yani doğrudan adsense reklamının üzerine sub menüler açılıyor. Henüz ban yemedim. sizin buna dair ban tecrübeniz oldu mu ?
Teşekkürler