Teşekkürler :)
Kaliteli yapmaya çalışacağız ama tutması biraz da şans işi galiba.
Bir de başka videolara girip kanalımı ziyaret edin gibi yorumlar yapmak sizce etik mi arkadaşlar? Yani buna da başvurmam gerekir mi?
Kaliteli yapmaya çalışacağız ama tutması biraz da şans işi galiba.
Bir de başka videolara girip kanalımı ziyaret edin gibi yorumlar yapmak sizce etik mi arkadaşlar? Yani buna da başvurmam gerekir mi?
Bence ziyaret edin den kasıt videoyla ilgili ilgi çekici yorum atın bizzat reklamınız olur.Yani girip oraya lütfen abone olun ziyaret edin yazarsan adam okur geçer niye yapsın ki yani ortada sebep yok ayrıca böyle reklamda hoş olmaz rahatsız edici spam gibi bişey olur.Ama öbür türlüsü Mesela benim bu sayede tanıdığım bir çok kanal var ben "nasıl yapılır ?" videoları izlediğimde genelde altında Poradol mudur Paradol mudur nedir o adamın yorumlarını görüyorum yada bi müzik dinlediğim de hep altta belli başlı kanallar yorumlar atmış ve ziyaret edin görün diye reklam değil bizzat içerikle ilgili yorumlar atmış işte "eline sağlık", "şöyle yapsak olmazmı?" , "güzel olmuş saol." gibisinden.eğer sende çok video izliyorsan hiç bir videodan yorumunu esirgeme derim.