lostyazilim
tr.link

Böyle bir site tutar mı ?

9 Mesajlar 1.018 Okunma
lstbozum
tr.link

Uzmann Uzmann WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
udemy.com gibi insanlar kendi videolarını para karşılığı satışa sunacak bende komisyon alacağım her satıştan. birde bunun yapılmasının maliyeti nedir ?

wmaraci
reklam

BlackStone BlackStone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek İşsiz
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 434
  • Beğeniler 28 / 119
  • Ticaret 12, (%100)
udemy'yi kuran bir Türk girişimci ve yıllarca bu projeyi erteledikten sonra silikon vadisinde ciddi destekler alarak geliştirmiş ve bu hale getirmiş. Maliyetini sen düşün artık...

CenkOnsoy CenkOnsoy Skype: cenkonsoy Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Uzman Biyolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 4045
  • Beğeniler 77 / 1357
  • Ticaret 37, (%100)

BlackStone adlı üyeden alıntı

udemy'yi kuran bir Türk girişimci ve yıllarca bu projeyi erteledikten sonra silikon vadisinde ciddi destekler alarak geliştirmiş ve bu hale getirmiş. Maliyetini sen düşün artık...

Katılıyorum, takipte olduğum projelerden bir tanesidir kendisi.
Bu arada imzanıza hayran kaldım :p

Bilim Forum | Bilimgunlugu.com

Baykus Baykus kula minnet eylemem. Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Coder & Developer
  • Konum İngiltere
  • Ad Soyad G** B**
  • Mesajlar 396
  • Beğeniler 160 / 159
  • Ticaret 39, (%100)
Böyle bir proje yürütmek çok zor hocam. Yapamazsınız değil ancak ayakta kalmanız için farklı olması lazım ki yatırımlar alsın.
Ama yok, ben sadece 1-2 bin kişiye hitap ederim diyosanız yapabilirsiniz. Sadece hedef kitleniz düşer. Udemy aldığı yatırımlar, destekler vs. baya fazla..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)
yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim 3-5 bine olacak iş değil bu :D

aHoruz aHoruz Bilir Kişi Kullanıcı
  • Üyelik 27.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Sınıf Öğretmeni
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 836
  • Beğeniler 424 / 347
  • Ticaret 23, (%96)
UzmanTV'den böyle bir girişim bekliyordum kendilerine bununla ilgili bir mail de attım fakat dönüş yapmadılar. Sitelerinde bulunan uzmanlar çoğunlukla 1-2 dakikalık videolarla sadece yüzeysel bilgiler veriyorlar açıkçası kendi reklamlarını yapmaktan başka bir amaçları yok bence.
Böyle bir projeye ülkemizin gerçekten ihtiyacı var, fakat yapacaksa vizyonlu adamlar yapmalı. Gözünü para bürümüş sadece köşeyi dönme amacıyla her gün farklı bir proje hayali kuran adamlardan bir şey çıkmıyor.

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Bu konuda TÜrkiye'de büyük eksiklikler var. Melek yatırımcılar çok az var ve olanlarda büyük bir hisse istiyorlar. Bizde böyle bir melek yatırımcı bulduk, mali işler için destekçimiz tüm hisselerin yarısını istedi ki bu projemiz çok iyi bir projeydi. Bizde almadık. Konusu ile alakası yok ama projenizi herkese söylemeyin, açıklamayın. Patentini alır ise çok üzülürsünüz. bknz. facebook böyle bir fikirmiş. Ama sonuçta milyar dolarlar kazanıyor.

Bu tarz bir projen varsa, çok iyi backlink alman gerekir, çok iyi reklam yapman gerekir, çok iyi olman gerekir kısaca yoksa başarılı olamazsın. Ama pes etme, araştır ve yap. Biz şuan bekletiyoruz, inşaatlar ile ilgili bir online proje.

• Üyelik 16.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek ..........
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 515
  • Beğeniler 268 / 39
  • Ticaret 0, (%0)

aHoruz adlı üyeden alıntı

UzmanTV'den böyle bir girişim bekliyordum kendilerine bununla ilgili bir mail de attım fakat dönüş yapmadılar. Sitelerinde bulunan uzmanlar çoğunlukla 1-2 dakikalık videolarla sadece yüzeysel bilgiler veriyorlar açıkçası kendi reklamlarını yapmaktan başka bir amaçları yok bence.
Böyle bir projeye ülkemizin gerçekten ihtiyacı var, fakat yapacaksa vizyonlu adamlar yapmalı. Gözünü para bürümüş sadece köşeyi dönme amacıyla her gün farklı bir proje hayali kuran adamlardan bir şey çıkmıyor.

sen niye millete proje götürüyorsun ki :D böyle projeleri vizyonlu değil parası olan herkes yapabilir,yaptırabilir.tabi büyük meblağ.
aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

semazen semazen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek serbest
  • Konum Adana
  • Ad Soyad k** y**
  • Mesajlar 275
  • Beğeniler 23 / 22
  • Ticaret 10, (%70)
projeyi çok sevdim.