-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
udemy.com gibi insanlar kendi videolarını para karşılığı satışa sunacak bende komisyon alacağım her satıştan. birde bunun yapılmasının maliyeti nedir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
udemy'yi kuran bir Türk girişimci ve yıllarca bu projeyi erteledikten sonra silikon vadisinde ciddi destekler alarak geliştirmiş ve bu hale getirmiş. Maliyetini sen düşün artık...
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
BlackStone adlı üyeden alıntı
udemy'yi kuran bir Türk girişimci ve yıllarca bu projeyi erteledikten sonra silikon vadisinde ciddi destekler alarak geliştirmiş ve bu hale getirmiş. Maliyetini sen düşün artık...
Katılıyorum, takipte olduğum projelerden bir tanesidir kendisi.
Bu arada imzanıza hayran kaldım :p
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
Baykus
kula minnet eylemem.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Coder & Developer
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Böyle bir proje yürütmek çok zor hocam. Yapamazsınız değil ancak ayakta kalmanız için farklı olması lazım ki yatırımlar alsın.
Ama yok, ben sadece 1-2 bin kişiye hitap ederim diyosanız yapabilirsiniz. Sadece hedef kitleniz düşer. Udemy aldığı yatırımlar, destekler vs. baya fazla..
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
..........
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim 3-5 bine olacak iş değil bu :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Sınıf Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
UzmanTV'den böyle bir girişim bekliyordum kendilerine bununla ilgili bir mail de attım fakat dönüş yapmadılar. Sitelerinde bulunan uzmanlar çoğunlukla 1-2 dakikalık videolarla sadece yüzeysel bilgiler veriyorlar açıkçası kendi reklamlarını yapmaktan başka bir amaçları yok bence.
Böyle bir projeye ülkemizin gerçekten ihtiyacı var, fakat yapacaksa vizyonlu adamlar yapmalı. Gözünü para bürümüş sadece köşeyi dönme amacıyla her gün farklı bir proje hayali kuran adamlardan bir şey çıkmıyor.
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konuda TÜrkiye'de büyük eksiklikler var. Melek yatırımcılar çok az var ve olanlarda büyük bir hisse istiyorlar. Bizde böyle bir melek yatırımcı bulduk, mali işler için destekçimiz tüm hisselerin yarısını istedi ki bu projemiz çok iyi bir projeydi. Bizde almadık. Konusu ile alakası yok ama projenizi herkese söylemeyin, açıklamayın. Patentini alır ise çok üzülürsünüz. bknz. facebook böyle bir fikirmiş. Ama sonuçta milyar dolarlar kazanıyor.
Bu tarz bir projen varsa, çok iyi backlink alman gerekir, çok iyi reklam yapman gerekir, çok iyi olman gerekir kısaca yoksa başarılı olamazsın. Ama pes etme, araştır ve yap. Biz şuan bekletiyoruz, inşaatlar ile ilgili bir online proje.