kramper adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar yapmayın, biraz düşünecek olursak zaten kitlemiz belli. Wmaracını wordpress'i bilen adam zaten web tasarım neden yaptırsın ki? bu forumda 2 sayfa gezsen natroyla tanışırsın tek tuşla siteni kurarsın olay bu değil ki. Müşteri belli adam lokantacı, otelci, eğitimci vs. bu işten anlamayan biri. Nerden bilecek wp mi kurdun hazı tema mı kurdun. Burada asıl olay müşteriyi bulmak.

Ben hiçbir yere reklam vermeyeceğim, bizim işimiz SEO, kelimede çıkarız ilk sayfaya herkesten 50tl düşük fiyat veririz bizi tercih ederler.

Hiçbir şekilde yanlış anlamadım tabii ki burda bir şeyi tartışıyoruz alınmaca gücenmece yok :)

hocam baştan sizdiniz google nasıl tanıyacak diyen ben site açıp 5 dakikada ilk sıraya geldiğini hatırlıyorum (kelimeye göre dğeişiyor tabikide) bizden o cümlenizden yola çıkarak kafamızdakileri belirttik. Mademki işiniz seo web tasarım firması demek biraz saçma oluyor (birazda değil bence). Madem alanınız seo boşuna bu kadar insan dil döküyoruz , işiniz seo ise seo firması olursunuz zaten seo firması olduğunuz için googleyi en iyi siz bilirsiniz ilk sıraya gelip tanıtmakta sizin işiniz olur. O yüzden ne zaman açacacağınızın bir önemi olmaz diye düşünüyorum.