Bir kaç yorumu okudum ve konuyu başka yerlere de çekme niyetinde değilim ve bir kaç cümle ilede bende yorum olarak bir görüş belirtmek istedim. Siz bir web tasarım firması olmanız şuan için bir şey değiştirmez bizim insanımız bir şeye para ödeyecekse önce kendini güvence altına almak ister bunun içinde eğer bir anlaşmazlık sonucu mağdur durum oluşunun önenüne geçmek için br şakeyet yada bildiri konusu açmak ister bu konuyu sizin sitenize açamayacağınıza göre bir webmaster forumuna açarak sizin üyeliğinizi o forumdan men edebilir. Yeni kişi olumsuz en ufak bir şeyde şkayet edebilecek kişiler arar. Bunların en iyi örnek olduğu yer ise wmaracı gibi webmaster forumlarıdır. Gidip adam google üzerinden belki bir arama yapar belki sizin sitenize girer ancak o site üzerinden alışveriş yapmaya çekinecektir. Bunu kafamda kurgulamadan yaşadığım tecrübeler ile edindim. Yani kısaca belirtmek gerekirse satışa yaptığınız seo etki edeibilir fakat öyle büyük bir etki etmeyecekdir hiç site açmadan bile forumdan konu açarak bile daha ciddi ve seo için girişmeden ciddi meblalar kazanabilirsiniz hele ki *** platformunda bu daha fazla olur işinize güvendiğiniz kadar kazanırsınız.