tumcasino adlı üyeden alıntı

onların güvenlik önlemini yiyeyim. Programcı arkadaşım olayı çözdü. BEYLER mevcut iframe linkinizin önüne http://ist34.co/mr.php?v= ekliyorsunuz.
Örnek:
Orjinal:

Yeni:

Geçici olarak Bu linki kullanın. Sitenizdeki Linkleri bu şekilde güncelleyin. Benim sitemi programlayan arkadaş vakit bulduğunda JW playerda çalışacak şekilde bir script hazırlayacak bana, onu sizinle paylaşırım. Kendisi çok yoğun olduğu için bişey diyemiyorum :) 2 dakikada halleti mail.ru olayını. Ama pek vakti olmuyor kendisinin.

kendi sitemde çalışıyor şu an: http://www.tumfilm.com

ADBLOCK'a takıldığında uyarı vermek için:
sayfamızın header kısmına şu kodu ekliyoruz.


<script>
window.ADS_BLOCKED = true;
</script>
<script></script>

<script>
if (window.ADS_BLOCKED)
alert("Video AdBlock'a takıldı. Videoyu izleyebilmek için AdBlock'u Kapatmalısınız...");
</script>



İşlevi: uzaktaki dosyanın adı advertise olduğu için kesinlikle adblocker gibi programlara takılacaktır (dosyayı kendi serverize çecekseniz mutlaka ismini advertse olarak bırakın).
Dosyayı çağırmadan önce ADS_BLOCKED değşkenini True yani evet yapıyoruz. Ve uzaktaki dosyanın içinde sadece ADS_BLOCKED değişkenini false haline getiren bir komut var. Yani uzaktaki dosya ad blockere takılırsa değişkenimiz false olamıyor ve böylece ad blockere takıldığından emin olabiliyoruz.



Gerçekten teşekkürler. Dediğin işlemi tüm mailru iframelerine uyguladım. Sayende bi site hit kaybından kurtuldu çok sağolasın.

Fakat videolar geç açılıyor gibi geldi ama mailru kaynaklı olabilir.