Neden Güncelleme gerekli ?

Akıllı telefonlarımızın işletim sistemi olan Android Her işletim sistemi gibi her zaman iyi bir deneyim sunmuyor.Sorunların bir çok nedeni var bunlar yazılım donanım uyuşmazlığı olup,hata da vere biliyor.Donanımın yazılıma cevap verme de yavaş kalmasından dolayıda Telefonumuz akıcı hızlı çalışmaya biliyor.Bazen de yazılım’sal hatalar ola bilir ve ya bir video formatına desteği olmayıp video izlenmeye biliniyor.yada güvenlik açıkları olabilir.Anlayacağınız işletimim sistemlerinin mükemmel “çalmaması” için çok neden sebep var.Bunların aşılması ve giderilmesi için de işletim sisteminin kodları da değişiklik güncelleme yapılarak sorunların giderilmesi sağlanıyor.Bazen düzeltilmeye çalışırken bozula’da biliyor.Sonuçta güncellemeleri de insanlar oluşturuyor isanlalar da hatasız değildir.

Android Düzenli olarak Güncellenecek !

Android İşletim sistemi güncellense de düzenli olarak güncellemelere sahip değil.Bu düzensizliği gidermeye niyetli Google I/O 2015 tanıtılan Android 5.0 ilerleyen günlerde kullanılmaya sunmuştu.Bunun gibi kapsamlı güncellemeleri hep ve düzenli olarak senede 1 kere yayınlanacak Google.İsimlerin merak edilmesi için’mi bilinmez Google Android Sürümlerinin harflerini duyuracak ilk önce artık.Misal olarak Android M’de olduğu gibi olacak.