Görseller için sitemap, youtube videoları-fragmanları için sitemap, ve normal sitemap kurun. Benim tercihim all-in-seo fakat siz bilirsiniz yine de, kurup ayarlarını yapın. Gün içerisinde eşit aralıklarla filmler paylaşın. (ortalama 6-7 adet.) açıklama, etiket ve başlığı özgün girin. sosyal imleme eklentileri kullanarak açacak olduğunuz sosyal medya hesaplarında otomatik paylaşım yapın. bunlar yapacaklarınız, önemli olan yapmayacaklarınız.
1) Filmleri aynı başlık ile eklemekten kaçın. A full izle 720 p, C full izle, 720 p vs. spama girersin.
2) 1 gün 20 tane film ekleyip, 4 gün film eklememezlik yapma, siteyi öldürürsün.
3) Önümüzdeki ay çıkacak bir film için, konunu şimdiden aç, kaliteli ve otoriter sitelerden alacağın tanıtım yazılarını "anasayfaya değil, açtığın konuya" al.
4) Film sitelerine seo, film sitelerine çalışma yapılır tarzı işlerden uzak dur. Günlük manuel ekleyeceğin 3 whoislink, bir günde eklediğin 200 dofollow linkten iyidir, bunu unutma. Hacklink alma.
Cuzi bir ücret karşılığında, film sitelerine hitlendirme çalışması yapıyorum(bahsettiğim eklentilerin kurulumu, seo ayarları, vb.), dilersen görüşebiliriz.