lostyazilim
tr.link

Edirne: Selimiye & Eski (Ulu) Cami

15 Mesajlar 3.548 Okunma
lstbozum
tr.link

ermaneray ermaneray proje danışmanlığı Kullanıcı
  • Üyelik 18.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek satınalma/proje danışmanlık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 2627
  • Beğeniler 77 / 644
  • Ticaret 12, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Hocam doktora öğrencisiyim, Şubat ayından beri 30 dk mesafemde duran Selimiye'ye yeni gittim, bir daha artık ne zaman evden çıkabilirim Allah bilir... :D Ama özellikle Tunca üstünde uzunca bir köprü görmüştüm, adını bilmiyorum, yukarıda bir arkadaş bahsetmiş, sanırım Kırkağaç'a giderken. Hiç değilse bir onu görmeyi istiyorum, diğerleri biraz nasip kısmet işi gibi duruyor... :)

Sarayakpınar orası sol tarafında külliye sağ tarafı kırkpınar alanı arkası şehitlik 3 saatte tarihi bir ziyaret gerçekleştirirsin :-) ben her edirneye gittiğimde mutlaka uğrarım tavsiye ederim

wmaraci
reklam

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

ermaneray adlı üyeden alıntı

Sarayakpınar orası sol tarafında külliye sağ tarafı kırkpınar alanı arkası şehitlik 3 saatte tarihi bir ziyaret gerçekleştirirsin :-) ben her edirneye gittiğimde mutlaka uğrarım tavsiye ederim

Hocam inanın bilmiyorum, dediğinize Google'dan baktım ama uzaktan gördüğüm köprü o değildi. Google Map'ta ortalama bir tahminle, ya Kanuni Köprüsü olmalı ya da Saraçhane Köprüsü. Zaten yakınlarmış şimdi gördüm, hatta Yalnızgöz Köprüsü de varmış. Bakalım eğer fırsat olursa bu üçü öncelikli... :) Teşekkür ediyorum önerileriniz için...

Ekleme: Şimdi tekrar bakayım dedim de, Tunca Köprüsü falan da varmış. O akarsu üstü yakın mesafe güzel şeylerle doluymuş... :)

ebagcuvan ebagcuvan emrebagcuvan.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek --
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 2908
  • Beğeniler 716 / 715
  • Ticaret 8, (%100)

nettebugun adlı üyeden alıntı

Hocam inanın bilmiyorum, dediğinize Google'dan baktım ama uzaktan gördüğüm köprü o değildi. Google Map'ta ortalama bir tahminle, ya Kanuni Köprüsü olmalı ya da Saraçhane Köprüsü. Zaten yakınlarmış şimdi gördüm, hatta Yalnızgöz Köprüsü de varmış. Bakalım eğer fırsat olursa bu üçü öncelikli... :) Teşekkür ediyorum önerileriniz için...

Ekleme: Şimdi tekrar bakayım dedim de, Tunca Köprüsü falan da varmış. O akarsu üstü yakın mesafe güzel şeylerle doluymuş... :)

Tunca köprüsü Karaağaç'a giderken zaten 2 köprü var arka arkaya güzel yerler tarihi havası çok güzel ancak nehir o kadar iğrenç yani yunanistandan gelen su tertemiz ama bizim su iğrenç bahsettiğim 2 nokta arası en fazla 2 3-4 km.

ReklamKap ReklamKap Faydalı olmak güzeldir. Kullanıcı
  • Üyelik 04.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Firma Rehberi
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1478
  • Beğeniler 103 / 475
  • Ticaret 31, (%100)
Fotoğraflarınızı Nikonla mı çektiniz acaba ?

wmaraci
wmaraci

nettebugun nettebugun Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Doktora öğrencisi.
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** O**
  • Mesajlar 798
  • Beğeniler 386 / 218
  • Ticaret 16, (%100)

reklamkap adlı üyeden alıntı

Fotoğraflarınızı Nikonla mı çektiniz acaba ?

Canon 450 Hocam..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al