cwt adlı üyeden alıntı

Ocak ayında adres değişikliği yapmıştım
yeni adresteki hatlar şirket üzerine olduğu için eski adresteki telefon, tivibu ve internet'i iptal ettim.
tüm faturaları ödedim. son ayın faturasını gelecek ay ödeyeceksiniz dediler
120 tl geldi ben de ödemeyi unuttum. cuma günü bir hukuk bürosu aradı.
380 tl fatura borcunuzu ödemediğiniz için icralık konuma düşmüşsünüz.
120 tl 5 ayda 380 tl olmuş :)

Yani resmen iptal ettirirsen böyle intikam aliriz demisler

krm adlı üyeden alıntı

3 yıl ***** bayiliği yapan biri olarak şunu söyleyeyim. Ses kaydının olması hiç bir şey değiştirmez, telefonla onay söz konusu değildir. Dava açmanız durumunda sahte evrak düzenlemekten, **************lığa kadar çok ağır suçlarla yargılanırlar.

Hocam gerçekten böyle şeyler olsun istemezdim ama o kadar aramama rağmen sonuç alamadım ve beni yalancı durumuna getirdiler.

PHPacemisi adlı üyeden alıntı

Haklı çıkarsınız, peşini bırakmayın hocam ama tüm ses kayıtlarından önce "Güvenliğiniz için konuşmalar kayıt altına alınıyor" derler. Galiba ses kaydının amacı, sizin sesinizi taklit ederek işlem yapmaya çalışanların önüne geçmek. O yüzden ses kaydı olmayabilir.

Artık araştırıp bakacağız hocam.

nettebugun adlı üyeden alıntı

"Ayrıca sesli onay verilmesi ıslak imza yerine geçer mi? Benim yerime onlar imza atabilir mi evrağa?"

Onay vermişseniz, onay vermişsinizdir; ancak bu ıslak imzayla eşdeğer değildir. Sizin onayınızı alan ya da aldığını düşünen kişi, buna dayanarak işlem yapar, sizi üye yapar, her şeyi yapar; ama sizin yerinize imza atamaz.

Ayrıca, yanlış anlamadıysam sizi mağdur eden büyük firma değil. Büyük olasılık komisyonla çalışan alt bayilerden biri. Durumu, bulunduğunuz ilçenin kaymakamlığında bulunan hakem heyetine götürün. Yardımcı olacaklardır. Eğer iş beklenmedik şekilde devam ederse, tanıdığınız bir avukatın desteğiyle mahkemeye gidin. Eğer ortada bir imza varsa, ki ıslak imzayı kast ediyorsunuz, bunun sizin tarafınızdan atılıp atılmadığı rahatça anlaşılacaktır; çünkü sizi hiç tanımayan birisinin sizin imzanızı taklit etmesi çok güçtür. Belki biraz zamanınızı alacak, belki biraz canınızı da sıkacak; ama haklıysanız, hakkınızı teslim alacaksınızdır.

Tam da dedikleriniz gibi düşünüyorum. Bugün tüketici mahkemesine basvuracagim. Sonuçları göreceğiz.