-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba arkadaşlar bi kaç gündür kafama takılan soru e ticaret yapanlar nasıl kar sağlıyor ? örnek vermek gerekirse facebookta feart var bilen bilir . telefon kapağı tasarlayıp 20 tl gibi uygun bi fiyata satıyorlar . buraya kadar herşey tamam. benim merak ettiğim bu kapaklar imal edilirken harcanan para (toptan telefon kapak alımı, kullandıkları press makinalarının harcadığı elektrik vs.) kapakları koydukları kutular ,kargolama parası 20 tl üzerinden bu sistemden çalıştıklarını varsayarsak nasıl kar ediyorlar?
wtf!?*
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Youtube
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bir sakızda 10 kuruş ona bakarsan burdaki amaç çok üretim o firma her türlü kazanır burdaki adamda yüzde 60 lık bir oran kar sağlar o da eticaretçi o parayıda cebe indirir iş basittir.
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Adamın kapağı toptancıdan alışı max 4-5 lira civarı, daha önce bende girişmeye çalıştım o tarz bir işe. 2. - 3. kalite svarovski taşın da 100 gramı 10 lira civarı, nerden baksan 100 telefon süslersin onunla.
Bu tarz işlerde belli bir noktaya gelebilmek için bir miktar tasarlanmış ürünün olmalı, vakite ihtiyaç var diye bıraktım devam etmedim. E-ticaretin farklı bir çeşidine giriştim. Önce ürünün fotoğrafını çekiyorum, ilan yapıyorum ve stok tutmuyorum. Satış oldukça gidip ürünü satın alıp kargoya veriyordum.
Şimdi belli bir noktaya geldim Allah'a şükür, sıfırdan başlıyorsan çok çok fazla çalışıp, sabretmen lazım
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ticaret biraz risk işidir yani her ticaret yapan kazanacak diye bir kaide yok ama cebinizde biraz paranızın olması gerek