murat709 adlı üyeden alıntı

Güzel kazanç. Benimkine göre...

Ek Olarak:

Güzel cevap :D


Güzel cevap derken bu tarz bir yaklaşımla ortalığı kızıştırmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Biz o verilen cevabı art niyetli olarak üzerimize almadık. Bu sebepten ötürü de ılımlı bir yaklaşımla cevap verdik. Yok niyet farklıysa ona göre verilecek cevabımız da olacaktır buna emin ol.

Canınız sıkılıyorsa gidin başka yeri karıştırın. Açtığınız konulara olumsuz bir cevap geldiğinde hemen bir acayip şekillere giriyorsunuz.

İnsanlar açtığınız konulara tepki gösterebilirler. Neden, niçin diye sorular da sorabilirler.

Senin niyetin gerçekten iyi ise düşünceni ve sebebini söyler geçersin. Ortalığı kızıştırarak kendini tatmin etme yoluna başvurmazsın.

Beklediğin ve ek olarak gelirini arttırmana yönelik bir cevap verseydim şayet peşimde dolanırdın. Yarın kalkarsın şunu nasıl yapacağım, bunu nasıl yapacağım diye soru sormaktan da geri durmazsın.

"Şu an anlıyo rum ki o diğer arkadaşın da niyeti iyi değilmiş. Anlaşılan senin can ın sıkıl mış, konuyu bırak mış milletin yazısına takıl mış sın."

O zaman bende sana bir edep kuralı öğreteyim. Sorunun muhatabı sen değilken her önüne gelen cevaba atlama. Muhatabı cevap verirse daha iyi olur.

Bu arada yukarıda yazdığım cümleyi de ödev olarak veriyorum. Hataları analiz ettikten sonra buradan yazarsın. En iyi yaptığın iş bu olsa gerek.