anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam SMF ve Mybb karşılaştırmasında kesinlike Mybb'yi öneririm. Mybb ve Vbulletin karşılaştırmasında ise Vbulletin daha iyi. Ama Vbulletin hem çok pahalı, hem de büyük ve çok ziyaret alan kapsamlı forumlar için gerekli. Mybb, normal bir forum için gereken birçok şeyi yapabilir.

hocam daha önce mybb forum vardı milletin aklına uydum herşey harika olacak vb dediler vb5 lisansı aldım sinirden laptopumu kırdım. kimse kızmasın allah o firmanın b.versin !! onların yapacağı scripti..... yemin ediyorum 2 aydır huzurum yok huzurum vbulletin5 gibi berbat bir script yoktur seo yok link yapısı düzeltme yok tema yok eklenti yok hiçbirşey yok türkce karakter sıkıntıları diz boyu dil dosyası indiriyoruz scriptin %50'si yine ingilizce... adamlar türklere destek vermiyor...

Ek Olarak: bu arada hocam ben tema ve yapı olarak vbulletin.com.tr veya wmaraci.com daki gibi sadece forum sistemi olan basit forum istiyorum link yapısı düzgün olcak kullanışı basit olcak en cahil insan bile foruma üye olup kullanabilecek. tek isteğim bu. vb5 lisansımla bu v4 v3 site kursam olurmu ?