-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Uzun bir aradan sonra tekrar webmasterlığa geri dönüş sağladım. wm sitelerindeki üyeliğimi sildirmiştim zamanında.
Projeme başlarken ikinci el SADECE cep telefonu satışı olacak bir site düşünmüştüm ama şuan odaklanamıyorum sizce cephavuzu.com ile neler yapabilirim ?
Telefon inceleme olmaz bir sürü var öyle çöp olur gider. Yorumalarınızı bekliyorum ..
mail: barisdogaan@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Meslek
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Cep havuzu dendiğinde aklıma gelen ilk şey cep telefonu olmadı açıkcası. Daha çok taşınabilir havuzu çağrıştırdı. Yaz da geliyor hazır, bence bu alan adı ile şişirilebilen portatif havuz işine girin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
digi dükkan adlı üyeden alıntı
Cep havuzu dendiğinde aklıma gelen ilk şey cep telefonu olmadı açıkcası. Daha çok taşınabilir havuzu çağrıştırdı. Yaz da geliyor hazır, bence bu alan adı ile şişirilebilen portatif havuz işine girin.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim ama aklımın ucuna gelmedi böyle bir şey. Yeni fikirler çıkması sevindirici ama yerimde kalacak fikirlerle gitmek istemiyorum. Söylediğiniz şeyi araştırayım biraz
Ek Olarak: konu güncel
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
teşekkür ederim yorumunuz için. Domaine kendime uygunda bir proje bulamadığım şuanlık satışa çıkardım
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
B** D**