lostyazilim
tr.link

Facebook benzeri site

40 Mesajlar 14.099 Okunma
acebozum
tr.link

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

teşekkür ederim ama ingilizcem hiç yok

Ek Olarak:
teşekkür ederim ama ingilizcem hiç yok

sorun değil
kurulum ve takıldığınız konularda yardımcı olabilirim
dm yolladım
Fatma

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Fatma Fatma WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

cwt adlı üyeden alıntı

sorun değil
kurulum ve takıldığınız konularda yardımcı olabilirim
dm yolladım

tşk ederim bu attığınız linkteki sitenin turkçe kurulmuşu yokmu acaba ?

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

tşk ederim hocam benim istediğim tarz yapılan bir paylaşım anasayfada görünsün facebooktaki gibi altına yorumlar yapılsın

Bahsettikleriniz bu sistemde mevcut. Çalışma mantığı facebook ile tamamen aynı . Yani facebook nasıl çalışıyor ise bu da öyle çalışıyor. Yorum imkanı var paylaşım etiketleme hastag kullanma grup oluşturma, üyeler arası gerçek zamanlı sohbet edebilme, blog oluşturabilme video foto galeri oluşturabilme vs.

Facebook api ile direk üyelik kabul edilebiliyor.

Bir çok script denemiştim ya aşırı dandik oluyorlar ya da Social Engine gibi 200 300 lira aylık ücretli vdslerde bile kasıntıdan çalışamayacak kadar ağır oluyorlar. phpfox ve sharetronix ise basit yıllık 50-70 liralık bir hostingde dahi sıkıntısız çalışabiliyor.

Örnek olarak googledan "powered by phpfox" olarak ararsanız bir sürü örnek site var detayları görmüş olursunuz

Şunun gibi mesela : http://emirinmekani.tk/emirinmekani/

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Bahsettikleriniz bu sistemde mevcut. Çalışma mantığı facebook ile tamamen aynı . Yani facebook nasıl çalışıyor ise bu da öyle çalışıyor. Yorum imkanı var paylaşım etiketleme hastag kullanma grup oluşturma, üyeler arası gerçek zamanlı sohbet edebilme, blog oluşturabilme video foto galeri oluşturabilme vs.

Bir çok script denemiştim ya aşırı dandik oluyorlar ya da Social Engine gibi 200 300 lira aylık ücretli vdslerde bile kasıntıdan çalışamayacak kadar ağır oluyorlar. phpfox ve sharetronix ise basit yıllık 50-70 liralık bir hostingde dahi sıkıntısız çalışabiliyor.

Örnek olarak googledan "powered by phpfox" olarak ararsanız bir sürü örnek site var detayları görmüş olursunuz

çok teşekkürler hocam bu linkteki site istediğim gibi :)

Ek Olarak:

hocam yanlız bu sitede düzenlemeler yapmak mümkünmü? yani facebook gibi herkes bölük pörçük olmasın sitedeki bir kişinin paylaşımını bütün üyeler görsün ve yorum apabilsin herkes kendi başına grup falan kurmasın ayrı arkadaşı olmasın yani
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

cwt cwt Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek ...
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1469
  • Beğeniler 384 / 373
  • Ticaret 20, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

phpfox denince aklıma geldi
yaklaşık 2 yıl önce phpfox lisans almıştım
500$ civarında birşey ödemiştim
tüm eklentiler dahil
size kurabilirim istiyorsanız
kullandığınız sürece kullanabilirsiniz
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

Shrikeen Shrikeen Frontend Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Front End Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** Ş**
  • Mesajlar 2933
  • Beğeniler 745 / 744
  • Ticaret 60, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:
hocam yanlız bu sitede düzenlemeler yapmak mümkünmü? yani facebook gibi herkes bölük pörçük olmasın sitedeki bir kişinin paylaşımını bütün üyeler görsün ve yorum apabilsin herkes kendi başına grup falan kurmasın ayrı arkadaşı olmasın yani

Hocam PHPFox ücretli bir yazılım, warez kullanmanızı önermem.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

Fatma adlı üyeden alıntı

Ek Olarak:

Hatırlamıyorum inanın :) ama olması gerek . Yoksa bile ücretle modifiye ettirebilirsiniz sanırım yada yine forumdan bir arkadaş yardımcı olup yapabilir. Kodlama bilgim 0 yoksa yardımcı olmaya çalışırdım.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

cwt adlı üyeden alıntı

phpfox denince aklıma geldi
yaklaşık 2 yıl önce phpfox lisans almıştım
500$ civarında birşey ödemiştim
tüm eklentiler dahil
size kurabilirim istiyorsanız
kullandığınız sürece kullanabilirsiniz

Teşekkür ederim hocam ogretirseniz kullanırım tabiki :)

Ek Olarak:

Ferdi Şahin adlı üyeden alıntı

Hocam PHPFox ücretli bir yazılım, warez kullanmanızı önermem.

Teşekkürler hocam zaten ben wareze karşıyım bildiğin kul hakkı iste

Ek Olarak:

Hatırlamıyorum inanın :) ama olması gerek . Yoksa bile ücretle modifiye ettirebilirsiniz sanırım yada yine forumdan bir arkadaş yardımcı olup yapabilir. Kodlama bilgim 0 yoksa yardımcı olmaya çalışırdım.

teşekkürler hocam yeterince yardimci oldunuz zaten
cwt

kişi bu mesajı beğendi.

idm27 idm27 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad F** D**
  • Mesajlar 205
  • Beğeniler 50 / 66
  • Ticaret 6, (%100)
Şehir portalı işine hiç girmeyin bence, ben denemiştim 2011'de felan kendi şehrim için. Bi kere tek başınaysanız hiç bulaşmayın. Dünyanın emeğini verirsiniz paranızda çok gider. Üye olanlar genelde erkekler oluyor, onlarda sitede buldukları birkaç bayana sarkıyorlar felan. Phpfox denemiştim bende, lisans alarak, bisürü ince özelliği var tam 48 saat bilgisayar başından kalkmamıştım uyumadan, gözüm morardı artık ölecektim tam yaptım diyorsun sonra yine bi sorun çıkıyor felan.. bi sürü emek o kadar param da boşa gitti.

• Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 46 / K
  • Meslek Anne
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 1499
  • Beğeniler 413 / 412
  • Ticaret 12, (%100)

idm27 adlı üyeden alıntı

Şehir portalı işine hiç girmeyin bence, ben denemiştim 2011'de felan kendi şehrim için. Bi kere tek başınaysanız hiç bulaşmayın. Dünyanın emeğini verirsiniz paranızda çok gider. Üye olanlar genelde erkekler oluyor, onlarda sitede buldukları birkaç bayana sarkıyorlar felan. Phpfox denemiştim bende, lisans alarak, bisürü ince özelliği var tam 48 saat bilgisayar başından kalkmamıştım uyumadan, gözüm morardı artık ölecektim tam yaptım diyorsun sonra yine bi sorun çıkıyor felan.. bi sürü emek o kadar param da boşa gitti.

geçmiş olsun hocam üzüldüm gerçekten profilinde siteniz içinse elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al