Almina adlı üyeden alıntı

Her site için bir kanal oluşturmak:
1_Sitenin size ne kazandırdığını görebilmeniz açısından iyidir.
2_Herhangi bir ban durumu olduğunda durumu daha kolay toparlamanızı sağlar. Bu nedenle, reklam kanallarını birbirine karıştırmak iyi değildir.
Diğer konuya gelecek olursak, şöyle bir durum var: Normal şartlarda, Bir reklamın reklam olduğunu dahi belirtmek gerekir. Aksi halde insanlar yanılır - şaşırır, tıklar, Google bunu istemez. Hatta reklam renginin, sitedeki renklerle aynı bile olmaması gerekir. Değil ki menü altına reklam eklemek, reklamı menü gibi gösterir, yanılan insanlar tıklar; bunu Google amca istemez. Zaten o reklam konuyu aşağı ittiği için de tercih edilmiyor. Şimdiye kadar banlanmamış olmanız hitinizin azlığı ile alakalı olabilir; ama banlanmayacağınız anlamına gelmez. (Hitiniz az mı çok mu bilmiyorum ama, Google sizi banlamak için kazancınızın durumuna da bakar. Az kazanıyorsanız banlamaya gerek duymuyor genelde. Ama çok kazanıyorsanız dikkat çekiyorsunuz; her şeyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor)


anladım hocam, bilgilendirme için teşekkür ederim. menü altına reklam koydugum sitenin aylık getirisi 200 TL civarında. ama ben yine de dediğiniz gibi kaldırsam daha hayırlı görünüyor.
Tekrar teşekkürler.