-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İngilizce olarak düzenli kısa kısa ilginç bilgileri paylaşan facebook veya twitter kullanıcıları bilen varsa tavsiye edebilir mi?
Yeni projem için Türkçe'ye uyarlayarak bir arşiv yapmayı düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Facts mantığı ile çalışan çok ama çok fazla proje var hem turkce hem ingilizce.. Eğer başlamadıysanız tavsiye etmiyorum, benzer bir projeye sahibim; tecrube edindim :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
konuyla alakalı değil ama faceook sayfan güzelmiş :D yorumlarda eğlenceli insanlar var :)) bir bilgi plartformunda en az 2 yazıdan birinde güldüm :))
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
nickcenter adlı üyeden alıntı
konuyla alakalı değil ama faceook sayfan güzelmiş :D yorumlarda eğlenceli insanlar var :)) bir bilgi plartformunda en az 2 yazıdan birinde güldüm :))
Teşekkür ederim, hangi sayfaya göz attınız bilmiyorum ama sevmiş olmanız yeterli benim için :) Dediğim gibi Türkçeden çevireyim, arşiv platformu oluşturayım demeyin, spinleyip de rezaletle arşivleyen tipler yüzünden bile bu sektör yerlerde.. Türklüğümüzü bilgi alanında bile kaçak bilgiyle gösteriyoruz ya üzülüyorum. Ben inat ettim, Garipbilgi.com projesini diğer bilim projelerim gibi ayakta tutmaya çalışacağım ancak yeni kurbanlar vermeyelim derim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci/Çalışan
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
43, (%100)
CenkOnsoy adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim, hangi sayfaya göz attınız bilmiyorum ama sevmiş olmanız yeterli benim için :) Dediğim gibi Türkçeden çevireyim, arşiv platformu oluşturayım demeyin, spinleyip de rezaletle arşivleyen tipler yüzünden bile bu sektör yerlerde.. Türklüğümüzü bilgi alanında bile kaçak bilgiyle gösteriyoruz ya üzülüyorum. Ben inat ettim, Garipbilgi.com projesini diğer bilim projelerim gibi ayakta tutmaya çalışacağım ancak yeni kurbanlar vermeyelim derim :)
Hocam sizin sitenize de girdim çok beğendim ancak bahsettiğim konuyu açan arkadaşın
facebook sayfasıydı :) üstünüze alınmanız da sakınca yok çünkü sitenize girdiğimde benzer bir düşünce oldu yine eğlendim tasarımını falanda çok beğendim ve sosyal ortam gibi bir çok yorum olması da hoşuma gitti :)
Adsense Yerleşim ile Kazancını Arttır PM
https://goo.gl/KJ2g4V
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Tabi saygı duyarım, umarım gönlünüzden geçirdiğiniz gibi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Matematik Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Konu çok farklı yerlere gitti :)
Sorumu tekrar soruyorum bu tarz ingilizce site sayfa veya twitter hesapları lazım takip etmek için