İşim gereği sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkıyorum. Daha önce yurt dışında çalıştığım birkaç firmanın internet sitesi dikkatimi çekmişti. Avrupa’da web tasarımı firmaları içeriğe, güvenliğe ve estetiğe çok önem veriyorlar. Fakat bu siteler biraz daha farklıydı beni kendine çekmişti.

Bu firmalardan bir tanesiyle 12 yıldır çalışıyordum ve ortalama hepsinin de 10 yıldır web siteleri vardı. Bir gün bu firmalardan bir tanesinin sitesini gezerken en aşağıdaki “footer” adı verilen menüde bu web sitesini yapan firmanın bir Isparta web tasarımı firması olduğunu farkettim. Adı Novastudyo idi.

Çalıştığım firmanın bilgi işlem müdürü benim uzun zamandır arkadaşımdı ve kendisine Novastudyo dan memnun olup olmadığını sordum. Aldığım cevap karşısında çok ta şaşırmamıştım. Bana güler yüzlü hizmetlerinden, sunduğu profesyonel çözümlerden bahsetti.

Ve sadece bu firmanın ilgilileri değil diğer tüm çözüm ortakları da aynı şeylerden bahsediyorlardı. Isparta web tasarımı başlığı altında oldukça uzman bir firma ve çözüme ihtiyacınız olduğu zaman sizi asla geri çevirmeden sunabilecekleri en doğru çözümü güler yüzlü ve kaliteli bir şekilde sunuyorlar.