baktığım sitede sadece fotograf var ve bunlar instagram hesabı olanların fotoğrafları. Bu fotoğrafları paylaşmak yasal mı?
Bir de bu fotoğrafların arasında paylaşılan reklamlar tıklamaya teşvik ettiği için ; ayrıca da içerikler reklamı taklit ettiği için adsense politikalarını ihlal etmez mi ?
Geliriniz çok çok iyi. Allah arttırsın ; fakat bu yazdığım nedenlerden sorun yaşayabilirsiniz hala yaşamadıysanız.
Site isminizi kaldırın bence yorumdan ; her yerde art niyetli insanlar var
Kolay gelsin
Bir de bu fotoğrafların arasında paylaşılan reklamlar tıklamaya teşvik ettiği için ; ayrıca da içerikler reklamı taklit ettiği için adsense politikalarını ihlal etmez mi ?
Geliriniz çok çok iyi. Allah arttırsın ; fakat bu yazdığım nedenlerden sorun yaşayabilirsiniz hala yaşamadıysanız.
Site isminizi kaldırın bence yorumdan ; her yerde art niyetli insanlar var
Kolay gelsin
Bilgilendirmeniz için çok teşekkürler, o site gitsin yada gitmesin umrumda bile değil o site gibi 4 adet sitem daha var instagraml.comdan daha çok hitte sahip yani instagraml.com günlük 100 birakiyorsa diğerleri 200-250 tlccivari bırakıyor + olarak öyle birşey ye yeltenmeleri çok yanlış, Amerika Hollanda Rusya gibi yabancı ülkedikiler internette bi toplum yartatiyorlar hepsi birlikte çalışıyor yani kendilerini tutuyorlar bizim milletimiz boyle değil, sosyal medyada çünkü biri fazla kazandığı zaman diğeri çekememezlik hemen arkasından kuyu kazıyor ne yaparsın iste böyleleri boyle devam ettiği sürece, ne Türkiye nede Türkiyeden dünya genelinde zengin bi insan çıkmaz yani neyse ya çok yazdım zaten anlayan beni çok iyi anlamıştır diye dusunuyorum ☺