Daha önce veGen+ temasını ücretli bir şekilde satmaya karar vermiştim ancak sonradan satmaktan vazgeçtim. Şimdi de ücretsiz olarak dağıtıyorum. veGEN temasının plus versiyonudur. Bu temanın daha önce de normal versiyonunu ücretsiz olarak dağıtmıştım fakat onda tema paneli yoktu.
Temanın admin paneli o kadar geniş çaplı değil fakat yine de ayarlarınızı kolay birşekilde yapabilirsiniz. Tema da responsive özellik bulunmamaktadır. Onu yapmayı düşündüm fakat zamanım olmadığı için yapamadım.
Temanın panelinden Logo ve favicon yükleyebilirsiniz. Slaytı, manşet alanını, sosyal ağlar bölümünü açıp kapatabilirsiniz. Şu an için temayı güncelleme gibi bir durumum yok ama eğer çok fazla istek olursa boş zamanlarımda geliştirmeye çalışırım. Daha güzel ve gelişmiş bir tema haline getiririm.
Temanın demosu olmadığı için görsel ekliyorum, demoyu da kısa sürede eklemeye çalışırım.
Footer’da 1 adet bağlantı bulunmaktadır.Tıkla indirNOT: Tema ile ilgili destek veremiyorum fakat herhangi bir sorun olursa yazabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım.
KAYNAK