Konuyu canlandırmak istiyorum çünkü aradan 4 ay geçmiş. Neler öğrendiğini ve neleri artık yapabildiğini bizimle paylaşır mısın? Bizde amatör bir insanın bu sistemleri öğrenmesi hakkında bir kanıya varabiliriz.
ilk olarak artık domainlerimi kod kullanarak ucuza almayı öğrendim :) forumdan bir hemşehrim yardımcı oldu birkaç worldpres site kurduk tek başıma hiç denemedim ama wordpress site kurmasını öğrendim worldpressi sevmedim ama yönetim paneli zor scriptlerin yönetim paneli daha kolay ayrıca scriptleri aldığım elemana ulaştım 4 ay sonra beni aradı scriptlerini gönderiyorum dedi :) kabul etmedim çünkü scriptlerin warez olduğunu web-ofisi ne ait çalıntı scriptler olduğunu öğrendim ve web-ofisi ne ulaştım haklarını helal etmediği için scriptlerimi istemedim paramıda geri alamadım daha son olarak skaype ekleyin yardımcı olayım diyenler bazısı eklemedi bile forumdan smuldur Allah ondan razı olsun hosting için sponsor oldu sitelerimi onun sunucusuna ücretsiz kuruyorum herşeyi tam öğrenmedim ama benim için önemli olan çok şeyi öğrendim emeği geçen herkesten Allah razı olsun