lostyazilim

Otel Sitesini Google'da Yükseltmek

13 Mesajlar 1.449 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

cinmistik78 cinmistik78 Borsa&KriptoPara&Finans Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 944
  • Beğeniler 12 / 86
  • Ticaret 7, (%100)

aercan adlı üyeden alıntı

Asla. Bahsettiğim siteler pr5 , alexa değerleri 150k , tr alexaları 10k altı, dmoz - google news kayıtlı. Yani özetle dmoz ve google 'un sevdiği siteler. Haber siteleri de günlük onlarca içeriğin girildiği siteler. İlk etapta çok faydasını görürsün.

site daha kurulu değil yani aktid değil. Kaç gün/hafta/ay sonra bu çalışmalara başlıyım ?

Temel Analiz ve Teknik Analiz Eğitimleri:
https://www.borsaci.org/udemy-egitimlerinde-dev-indirim/
wmaraci
reklam

aercan aercan IT Kullanıcı
  • Üyelik 15.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek PHP
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 258
  • Beğeniler 25 / 87
  • Ticaret 17, (%94)
En başta yazdığım yazıdaki gibi ilk önce siteni kurup, linklerini h1-h2... taglarını, meta desc ve tittle larını seo uyumlu şekilde oluştur. 1 ay sonra yavaştan tanıtım yazısı ile başla. ücretsiz olan o linkleri alma en başta. Google'un sevdiği güvendiği yerlerden al linkleri. PM atarsan sana bu tarz iyi kaliteli linkleri kimden satın aldığımı söyleyebilirim. Arkadaş yardımcı olursana.

Php Developer & Network Admin.

Ldrbaha Ldrbaha WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Satış Sorumlusu
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 147
  • Beğeniler 23 / 17
  • Ticaret 13, (%100)

cinmistik78 adlı üyeden alıntı

o tür siteler genelde çöp siteler olmuyor mu peki ? Yani bana fayda sağlayacak mı yani ?

Hocam tanıtım yazısıyla besle. yardımcıda olurum tanıtım link konusunda. fakat bütcen yoksa icerik girilemiyor diye bir mevzu yok. Tatil Sitene Bizden Haberler Kategorisi Aç 150 Kelime Makaleler iLe Hergun Makele Gir. Tanıtımını Kendi Sitende Yap. Hem Guncel Olursun Hem İndex Alırsın. HEMDE Kelime Yükselirsin :) Seo düşünce işidir.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al