lostyazilim
tr.link

Kesin kazandıracak projeme ortak arıyorum!

24 Mesajlar 3.841 Okunma
lstbozum
tr.link

digidukkan digidukkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Meslek
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 1 / 269
  • Ticaret 5, (%100)
@MakaleHizmetleri projeniz ilgi çekici ama şunu sormak istiyorum, gelir eşit olarak paylaştırılacak dediniz, peki giderler de eşit olarak mı karşılanacak yoksa aradığınız ortak sadece makale kısmı için mi giderlere fon sağlayacak.

wmaraci
reklam

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)
Güzel proje.

MakaleHizmetleri MakaleHizmetleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance çalışır, makale yazar editörlük yapar.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Not aliyorum pc basinda inceleyeceğim

Peki hocam.

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam proje çok iyi. Maddi durumum iyi olsa kesinlikle ortak olurdum. Ama şu an kendi sitemin makale ve parasal ihtiyaçları bile beni yoruyor.

teşekkürler hocam yolunuz açık olsun.

omurenes123 adlı üyeden alıntı

Bu ortaklık için ne kadar harçamamız gereklidir

18 yaşında birinin gerekli sorumlulukları yerine getirebileceğini düşünmüyorum. Maddi durumdan önce.

Teşekkürler.

BlackStone adlı üyeden alıntı

Bu görsellerin yaratacağı trafikten dolayı sırf hosting masrafı ile cebelleşir durursunuz... 2000 yıllarının başında benzer bir site yapmıştım. Bu nedenle kapattım.

https://tr.godaddy.com/pro/managed-vps burdan baktığınız da 3 tb ihtiyç duyarsa inşallah sitem bana en az, en kötü halde 1000 TL kazandırır 100 TL bana dokunmaz. E-ticaret kısmı haric.

seoakcy adlı üyeden alıntı

Kesin kazanacağını neye göre garanti ediyorsun? Elinde kanıt varsa hemen başlayabiliriz. Ben sadece makaron projenle ilgileniyorum

Sitenin çektiği ilgiye, ileri de ki hedeflerine, reklam ve satış yapabileceği alanın çokluğuna dayanarak söylüyorum hocam. 2 ayda bu değerler de performans sergileyen site kazandırmıyacak da hangi site kazandıracak?

Makaron kısmında sitenin kendi kendine çektiği hit ürüne satış portföyü sağlaycaktır. Makaron AVM gibi yerlerde bir standda bile küçükleri 1.5 TL büyükleri 5 TL den günlük 100 adete ulaşabiliyor, daha da fazla satabiliyor. AVM kapasitesine bağlı tabi bu. sitede zaten satılan ürünün fiziksel dükkanlara dönüştüğünü düşünün. Butik fırınınızı açtığınızı ve atıyorum ninja kaplumbağalar şeklinde ürününüz olduğunu düşünün. Sadece fotoğraf çekinmek için bile alır insanlar.

digi dükkan adlı üyeden alıntı

@MakaleHizmetleri projeniz ilgi çekici ama şunu sormak istiyorum, gelir eşit olarak paylaştırılacak dediniz, peki giderler de eşit olarak mı karşılanacak yoksa aradığınız ortak sadece makale kısmı için mi giderlere fon sağlayacak.

Hocam 1 emek ortaklığı ve 1 de maddi kısımda ki ortaklık var. Makale kısmında dediğim gibi emek ortaklığını sağlamak için eğer makale yazamıyorsanız veya vaktiniz yoksa yazar tutarsınız ve öyle sağlarsınız.

Evet gelirin ortak olduğu gibi gidere de ortaksınız.

Fakat ben sponsor ortak olmak istiyorum. Sadece maddi destek sağlarım diyorsanız ayrıca PM atabilirsiniz çözüm üretiriz.

Alicevat Alicevat Falanlar, Filanlar... Kullanıcı
  • Üyelik 27.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Y**
  • Mesajlar 457
  • Beğeniler 43 / 202
  • Ticaret 1, (%100)
Bu projeye güzel bir tasarım, iyi bir derleme.

Her türlü yürür gider. Maksimum 3 ay da 500.000 Trafik.

AkıllıSoft Yazılım & Bilişim Teknolojileri
wmaraci
wmaraci

daFirenze22 daFirenze22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 1229
  • Beğeniler 15 / 178
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam gayet hoşuma gitti.Ciddi anlamda sosyal medya desteği ile önünün açık olduğunu düşünüyorum bu projenin.Başarılar.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

RecepVatansever adlı üyeden alıntı

Hocam gayet hoşuma gitti.Ciddi anlamda sosyal medya desteği ile önünün açık olduğunu düşünüyorum bu projenin.Başarılar.

Arkadaşa katılıyorum. Sosyal medyayı etkin kullanırsanız düşündüğünüzden daha çabuk büyüyebilirsiniz.

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)
Ben işin hit boyutunda değilde, kesinlikle makaron boyutundayım. Üstelik aklımda birsürü fikir var. Maliyeti az ama kazancı düşük olacak maliyetlerle gerçekten çok mükemmel bir yemek sitesi düşünüyorum. Sonu.ta yemeksepeti.com'un anlaşmalı olduğu pek kurum yoktu herkes kendi kendine ekliyordu ve milyar dolarlara satıldı.

Mükemmelsiniz!!

bankagundem bankagundem WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 178
  • Beğeniler 8 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Merhabalar benimde bir projem var ve ekip arkadaşları arıyorum buradan mı yazmalıyım yoksa yeni konu mu açayım arkadaşlar?

www.fikirbuldum.net İş Fikirleri,Hediye Fikirleri,Bayilik Veren Firmalar

MakaleHizmetleri MakaleHizmetleri Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Freelance çalışır, makale yazar editörlük yapar.
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

bankagundem adlı üyeden alıntı

Merhabalar benimde bir projem var ve ekip arkadaşları arıyorum buradan mı yazmalıyım yoksa yeni konu mu açayım arkadaşlar?

Yeni konu açın hocam.

seoakcy adlı üyeden alıntı

Ben işin hit boyutunda değilde, kesinlikle makaron boyutundayım. Üstelik aklımda birsürü fikir var. Maliyeti az ama kazancı düşük olacak maliyetlerle gerçekten çok mükemmel bir yemek sitesi düşünüyorum. Sonu.ta yemeksepeti.com'un anlaşmalı olduğu pek kurum yoktu herkes kendi kendine ekliyordu ve milyar dolarlara satıldı.

Mükemmelsiniz!!

Skype adresimi eklerseniz daha hızlı sonuca ulaşırız hocam teşekkürler .

seoakcy seoakcy Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek HackMORE
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 863
  • Beğeniler 0 / 123
  • Ticaret 0, (%0)

ARKADAŞLAR TÜRK WEBMASTERLAR OLARAK BÜYÜK İŞLER, BÜYÜK FİKİRLER ÇIKARIYORUZ. BİZ HEPSİNİ YAPABİLİRİZ ÇÜNKÜ YAŞIMIZ BÜYÜK OLMASINA RAĞMEN HAYAL EDEBİLİYORUZ, BÜYÜK DÜŞÜNEBİLİYORUZ. BİZ YAPARIZ, ÇÜNKÜ BİZ TÜRK'ÜZ!

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al