Peki hocam.
anonymated adlı üyeden alıntı
Hocam proje çok iyi. Maddi durumum iyi olsa kesinlikle ortak olurdum. Ama şu an kendi sitemin makale ve parasal ihtiyaçları bile beni yoruyor.
teşekkürler hocam yolunuz açık olsun.
18 yaşında birinin gerekli sorumlulukları yerine getirebileceğini düşünmüyorum. Maddi durumdan önce.
Teşekkürler.
BlackStone adlı üyeden alıntı
Bu görsellerin yaratacağı trafikten dolayı sırf hosting masrafı ile cebelleşir durursunuz... 2000 yıllarının başında benzer bir site yapmıştım. Bu nedenle kapattım.
https://tr.godaddy.com/pro/managed-vps burdan baktığınız da 3 tb ihtiyç duyarsa inşallah sitem bana en az, en kötü halde 1000 TL kazandırır 100 TL bana dokunmaz. E-ticaret kısmı haric.
seoakcy adlı üyeden alıntı
Kesin kazanacağını neye göre garanti ediyorsun? Elinde kanıt varsa hemen başlayabiliriz. Ben sadece makaron projenle ilgileniyorum
Sitenin çektiği ilgiye, ileri de ki hedeflerine, reklam ve satış yapabileceği alanın çokluğuna dayanarak söylüyorum hocam. 2 ayda bu değerler de performans sergileyen site kazandırmıyacak da hangi site kazandıracak?
Makaron kısmında sitenin kendi kendine çektiği hit ürüne satış portföyü sağlaycaktır. Makaron AVM gibi yerlerde bir standda bile küçükleri 1.5 TL büyükleri 5 TL den günlük 100 adete ulaşabiliyor, daha da fazla satabiliyor. AVM kapasitesine bağlı tabi bu. sitede zaten satılan ürünün fiziksel dükkanlara dönüştüğünü düşünün. Butik fırınınızı açtığınızı ve atıyorum ninja kaplumbağalar şeklinde ürününüz olduğunu düşünün. Sadece fotoğraf çekinmek için bile alır insanlar.
digi dükkan adlı üyeden alıntı
@MakaleHizmetleri projeniz ilgi çekici ama şunu sormak istiyorum, gelir eşit olarak paylaştırılacak dediniz, peki giderler de eşit olarak mı karşılanacak yoksa aradığınız ortak sadece makale kısmı için mi giderlere fon sağlayacak.
Hocam 1 emek ortaklığı ve 1 de maddi kısımda ki ortaklık var. Makale kısmında dediğim gibi emek ortaklığını sağlamak için eğer makale yazamıyorsanız veya vaktiniz yoksa yazar tutarsınız ve öyle sağlarsınız.
Evet gelirin ortak olduğu gibi gidere de ortaksınız.
Fakat ben sponsor ortak olmak istiyorum. Sadece maddi destek sağlarım diyorsanız ayrıca PM atabilirsiniz çözüm üretiriz.