zbam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site Adı: Kişisel Yazmalık
Site Adresi:
http://www.zbam.org
Açılış Tarihi:31.05.2015
Kendi yazmış olduğum öykü, kitap yazısı, şiir, deneme ve makale türlerinde yazıları paylaştığım kişisel blogum. Daha 4 gün oldu açalı ama fikirlerinizi merak ediyorum.
özellikle yapacağınız olumsuz ama yapıcı eleştiriler benim için çok önemli arkadaşlar, şimdiden hepinize teşekkür ederim.
www.zbam.org | Para ve proje batırma üstadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Teknoloji ve Psikoloji
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Yazılarınıza baktım, bence çok güzel yazılar. Ama son yazdığınız yazı SEO ile alakalı sanırım. Yani sitenin amacı dışında yazmanızı tavsiye etmem ama siz bilirsiniz. Öne çıkan görseller de gayet iyi. Başarılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
@anonymated haklı webmaster konularına girme bence de. Bir de madem bu sitedeki tüm her şey senin emeğin şimdiden senin olduklarına dair elinde bir şeyler, bir delil, kanıt vs olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mustafa Kemal ATATÜRK!
zbam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
anonymated adlı üyeden alıntı
Yazılarınıza baktım, bence çok güzel yazılar. Ama son yazdığınız yazı SEO ile alakalı sanırım. Yani sitenin amacı dışında yazmanızı tavsiye etmem ama siz bilirsiniz. Öne çıkan görseller de gayet iyi. Başarılar.
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim, ve bundan sonra daha dikkat ederim sitenin amacı dışına çıkmamaya.
TeamScriptim adlı üyeden alıntı
@anonymated haklı webmaster konularına girme bence de. Bir de madem bu sitedeki tüm her şey senin emeğin şimdiden senin olduklarına dair elinde bir şeyler, bir delil, kanıt vs olsun.
Yorumun için teşekkürler, ancak delil, kanıttan kastınız nedir? Yazıları imza atmam gibi mi? Yoksa önereceğiniz başka bir yol var mı?
1 kişi bu mesajı beğendi.
zbam
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ş**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Teşekkürler, bir kaç gün içinde detaylı araştırıp, uygulayacağım.